Hamarosan kenyérre is kenheted a kávédat

Mi lehet annál tökéletesebb, mint letudni néhány falatban a kávézást és a reggelit egyszerre? Szerencsére a japánoknak köszönhetően erre hamarosan lehetőségünk lehet.

Sokak számára a kávé elengedhetetlen eleme a reggelnek, csakúgy, mint egy szelet pirítós. De mégis mi történne akkor, ha a kettőt egyszerre ehetnénk? Pontosabban a kávénak lenne egy olyan változata, mely lényegében olyan lenne, mint a Nutella: kenhető és krémes. A Yukijirushi Megmilk cég jóvoltából piacra került a Yukijirushi Coffee Soft, vagyis a kenyérre kenhető kávé.

Hamarosan kenyérre is kenheted a kávédat

Kissé érdekes a párosítás, de semmiképpen sem ördögtől való. Bár az kérdéses, hogy csak a kávé ízét sikerült a krémbe varázsolniuk a gyártóknak, vagy a koffeintartalmát is, mert valljuk be, hogy utóbbi nélkül nem túl sok értelme van. Mindenesetre 275 jenért kapható a japán boltokban, ami átszámítva körülbelül 800 forint.

Forrásunk volt.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4+1 szobanövény, ami bírja a nyári klímát a szabadban

Számos olyan növény van, ami nemcsak bírja, hanem kimondottan szereti a nyári meleget és napsütést. Na de van-e olyan, aminek természetes élőhelye a lakás egy kellemesebb klímájú sarka? A válasz: igen! Mutatjuk, melyik az a 4+1 szobanövény, amit nyugodt szívvel kitelepíthetünk a szabadba nyáron!