Vonatozó cicák tettek népszerűvé egy kávézót

Az oszakai Naoki még 2018-ban nyitotta meg kávézóját, melynek különlegessége eredetileg az volt, hogy a hely közepén egy hatalmas vonatos terepasztal foglalt helyet. Aztán jött egy macska, aki mindent megváltoztatott.

Persze sokan még felnőttként is imádják a vonatmaketteket, az oszakai Naoki valószínűleg élete egyik legjobb döntését hozta meg azzal, amikor az utcáról befogadott egy alig tíz napos kiscicát kávézójába.

Az Index cikke szerint a tulajdonos a még szinte újszülött kismacskára az étterme mellett talált rá, hamar kiderült azonban, hogy cica nincsen egyedül: másnap nemcsak anyja jelent meg az étterem ajtajánál, de számos kistestvére is követte őt néhány falat étel reményében.

Naoki Teraoka már régóta etette a kóborló állatokat, mikor egyszer csak eszébe jutott, hogy megváltoztatja vendéglátóhelye koncepcióját, és a hontalan állatokat befogadja a vonatos kávézóba.

Mentett macskái ma Oszaka egyik főattrakciójának számítanak, hiszen a békés állatok állandóan a vonatos terepasztal közelében pihennek, ezzel tökéletes látványosságként szolgálnak a vendégeknek, akik tucatjával töltik fel a macskákról a vonatos képeket.

A macskák teljesen szabad teret kaptak a kávézóban, melynek Instagram-oldalát már 30 ezer ember követi. A cicák a dombok között alszanak, megpihennek a pályaudvarok, néha pedig egy erős odacsapással arrébb löknek egy-egy szerelvényt.

Mindenképpen mókás látvány, így ha valakinek lehetősége adódik, mindenképpen látogasson el az oszakai kávézóba.

Forrásunk volt. Címlap: Facebook


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek