házi praktikák

Így fotózz főzés után, hogy a te ételfotóid legyenek a...

Főzni valami finomat és elégedetten hallgatni a dicséreteket a családtagoktól/barátoktól egy nagyon jóleső dolog. Ebben a modern korban, amiben élünk, ugyanilyen örömöt okozhat, ha az interneten is elismerést kapunk a főztünkért. És nem is kell ehhez túl sok dolog, főleg nem egy fotóstúdió. Vagy szakképzettség. De akkor mi? Néhány jó tanács és tipp!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek