3+1 módszer a csöves kukorica felmelegítésére
A nyár slágere a csöves kukorica, ezért hoztunk 3+1 módszert, hogy miként tudod felmelegíteni, ha túl sokat készítettél volna belőle. Napi Tippünk következik!
Szász NóriA nyár slágere a csöves kukorica, ezért hoztunk 3+1 módszert, hogy miként tudod felmelegíteni, ha túl sokat készítettél volna belőle. Napi Tippünk következik!
Szász NóriKellemetlen meglepetés érhet, ha megmikrózod a főtt tojást.
NosaltyA maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.
NosaltyAz édes gombócok ugyan frissen a legfinomabbak, mégis gyakran megesik, hogy másnapra is marad belőlük, főleg, ha nagyobb adaggal készültünk. A mai Napi Tipp keretében ezeknek a maradékoknak az újramelegítését fogjuk tanulmányozni.
Lakos BenedekA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekA rántotta jellemzően nem az az étel, amit annyira szeretünk felmelegíteni, de lehetnek olyan helyzetek, amikor szükség lehet ilyesmire.
Stuth-Nagy NikiLágytojást nagyon sok mindenhez szeretünk enni, legyen szó frissen elkészített vagy másnapra elcsomagolt ételekről. Ez utóbbi helyzet azonban előhozza az újramelegítés kérdését, ami egy lágyra főzött tojás esetében nem a legkönnyebb dolog. Mi lehet a megoldás?
Lakos BenedekA tészta gyors, olcsó és laktató megoldás mozgalmas hétköznapi éhségekre, és ha egyszerre többet főzünk belőle, akár a következő nap ellátmányát is letudhatjuk seperc alatt. De hogyan érjük el, hogy a másnap visszamelegített tészta ugyanolyan krémes legyen, mint ha éppen akkor főztük volna meg frissen?
Lakos BenedekPont megfelelő adag ételt készíteni még a leggyakorlottabb szakácsoknak sem mindig sikerül, emiatt gyakran ránk marad a maradék, amit általában elcsomagolunk. De mégis hogyan fogyaszthatjuk ezeket, hogy semmi baj ne legyen? Eloszlatjuk a tévhiteket!
NosaltyGyakran megeshet, hogy a kamránkban lévő üveg méz kristályos lesz. Ne ijedjünk meg ilyenkor, a méznek semmi baja, és régi állagát is könnyű visszahozni.
Lakos BenedekValljuk be, a másnapos rántott hús sosem olyan jó, mint a forró és ropogós bundájú friss változat. Néhány egyszerű megoldással azonban a megmaradt húst is felturbózhatod!
Masszi- Rigó CsillaHelyes táplálkozással rengeteget tehetünk a vesénk egészségéért. Nézzük, melyek azok az ételek, amiket viszont kerülnünk kell.
NosaltyHogyha a szem a lélek tükre, a bőr valószínűleg az egészségé. Számtalan olyan egészségügyi probléma és betegség van, amit az arcbőrünk alapos vizsgálatával könnyedén felismerhetünk.
Kremmer MagdiSzégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!
Rosanics PetraA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
A görögdinnye az egyik legkedveltebb gyümölcs, de vannak, akik jobb, ha módjával és óvatosan fogyasztják.