Így melegítsd fel a sült krumplit, hogy olyan legyen, mint a friss

A maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.

A maradék ételt jó esetben nem szívesen dobjuk a szemetesbe, viszont nem könnyű feladat, ha szeretnénk valami hasonlóan finomat csinálni belőle, mint amilyen fénykorában volt. A sült krumpli sajnos pár óra leforgása alatt összeesik, és nem csoda, ha nem szívesen esszük már meg. Összegyűjtöttük azokat a módszereket, amikkel a fonnyadt sült krumpliból is ropogós nasit varázsolhatsz.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy ne használj mikrót, mert az elektromágneses sugárzás szó szerint belülről kipárolja az ételt. Így a ropogós hatásnak már biztosan búcsút mondhatunk. Na, de most lássuk, hogyan támad fel hamvaiból a sült krumpli!

Forrásunk volt.


Még több konyhai trükk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...