Így melegítsd fel a sült krumplit, hogy olyan legyen, mint a friss

A maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.

A maradék ételt jó esetben nem szívesen dobjuk a szemetesbe, viszont nem könnyű feladat, ha szeretnénk valami hasonlóan finomat csinálni belőle, mint amilyen fénykorában volt. A sült krumpli sajnos pár óra leforgása alatt összeesik, és nem csoda, ha nem szívesen esszük már meg. Összegyűjtöttük azokat a módszereket, amikkel a fonnyadt sült krumpliból is ropogós nasit varázsolhatsz.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy ne használj mikrót, mert az elektromágneses sugárzás szó szerint belülről kipárolja az ételt. Így a ropogós hatásnak már biztosan búcsút mondhatunk. Na, de most lássuk, hogyan támad fel hamvaiból a sült krumpli!

Forrásunk volt.


Még több konyhai trükk:

Címlapról ajánljuk

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi tiramisu a boltinál

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt, a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.

Lakos Benedek

További cikkek