Bezárt a legszebb McDonald's Budapesten
A főváros impozáns épületében sok-sok éve működő, a világ egyik legszebbjének kikiáltott McDonald's gyorsétterem január 16-án zárta be kapuit. Egyelőre legalábbis!
NosaltyA főváros impozáns épületében sok-sok éve működő, a világ egyik legszebbjének kikiáltott McDonald's gyorsétterem január 16-án zárta be kapuit. Egyelőre legalábbis!
NosaltyVáratlanul bezár budapest egyik legnépszerűbb, Michelin Bib Gourmand jelöléssel rendelkező étterme. A szomorú hírt a vendéglő tulajdonosa jelentette be a hétvégén.
NosaltyA tulajdonosok 3 év alatt széles körben elismertté tették az éttermet, valamint feltették Tiszafüredet, Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét és a Tisza-tavat a modern gasztronómia országos térképére.
NosaltySzomorúan végződik a szeptember, hiszen egy olyan sikeres budapesti étterem zárja be hamarosan kapuit, amely nemrég került be a 2023-as Michelin Guide-ba.
NosaltySzomorúan ért véget a június, hiszen két szeretett budapesti étterem is bezárta kapuit.
NosaltyHa tovább folytatódik ez a tendencia, akkor a közeljövőben további vendéglátóhelyek húzhatják le a rolót...
NosaltyAz étterem csapata egy Facebook-posztban jelentette be, hogy bezárnak.
NosaltyA mennyei halas ételeket kínáló étterem a jövő év elején sajnos bezárja kapuit. A bisztró a halimádók egyik kedvenc budapesti helyének számított.
NosaltySzomorú hírt közölt a Facebookon a soproni Puskás család: a gazdasági helyzet miatt éttermüket is kénytelenek bezárni. A hozzájuk járóktól érzelmesen búcsúztak.
NosaltyNovember végén bezár Győr egyik ikonikus vendéglátóhelye az Arrabona áruházban. Az ételbár sokak kedvence volt éveken keresztül.
NosaltyA kiszámíthatatlan gazdasági körülmények miatt sajnos a bezárás mellett döntött a Tisza-tó partján megtalálható népszerű vendéglátóhely.
Nosalty10 év után bezár Szeged egyik népszerű fogadója, egyelőre nem tudni, mi áll a döntésük hátterében.
NosaltyBár csak ideiglenesen zár be az Aranykacsa étterem, Pécs egyik legrégebbi vendéglátóhelyét még két világháború sem tudta eddig a padlóra küldeni. Aztán jöttek a megemelkedett energiaárak...
NosaltyA 8. kerület szívében található, egykor Tilos az Á néven ismert szórakozóhely ma étteremként működik. A Tilos a Tilos a növekvő energiaárak mellett eddig példátlan módon tervezi kompenzálni a növekvő energiaárakat.
NosaltyElképesztően népszerű a citromfűből készült tea, de nem biztos, hogy fogyasztanod kéne. Eláruljuk, miért!
NosaltyAz erőleves, vagy más nevén csontleves, egy igazi szuperétel, amely évszázadok óta az egészségtudatos konyhák egyik alapköve. Nemcsak ízgazdag és tartalmas, hanem tele van értékes tápanyagokkal, amelyek támogatják az immunrendszert, az ízületeket és az emésztést. De mi a titka a tökéletes csontlevesnek? Hogyan érhetjük el azt a gazdag, kocsonyás állagot és mély ízvilágot? Nézzük a legfontosabb tudnivalókat és főzési trükköket!
Hering AndrásTavaly év végén Madrid, London és Doha után Budapesten is megnyitotta BiBo nevű éttermét Dani García, a három Michelin-csillaggal kitüntetett spanyol sztárséf. A Dorothea Hotel Budapestnek is otthont adó épületegyüttes tetején található rooftopbár és étterem étlapján García igyekezett a spanyol tradíciókat a magyar stílussal ötvözni, hogy a hazai és nemzetközi vendégek egyaránt új ízélményeket fedezhessenek fel a tolmácsolásában. Olvassátok Dani Garcíával készült friss interjúnkat!
Kormos LiliHa te sem szereted a büdös hagymaszagot a lakásban, akkor mindenképpen próbáld ki ezt a trükköt.
Imádják az emberek a különleges édességet, mely még a dubai csokinál is népszerűbb lehet.
Vannak, akik sok éve így csinálják, mások viszont csakis a letisztult só-bors kombóra esküsznek: és te raksz a húslevesbe ilyen fűszert? Aranyló, sőt, egészségesebb lesz tőle!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...