Végleg bezárja kapuit a 42 éves győri retro ételbár

November végén bezár Győr egyik ikonikus vendéglátóhelye az Arrabona áruházban. Az ételbár sokak kedvence volt éveken keresztül.

42 év működés után sajnos elérte az étterembezárás hulláma a győri Arrabona Ételbárt is. A sokak által kedvelt vendéglátóhelynek sajnos több okból is a bezárás volt az egyetlen lehetősége, az ételbárnak helyet adó áruház átalakítása véglegesítette az étterembezárást.

Mike Zoltán, az Arrabona Ételbár üzletvezetője a Facebookon jelentette be, hogy november 26-án véglegesen bezár a sokak által kedvelt egység. Az okok között megemlítette a koronavírust, a létszámhiányt, valamint a nyersanyag- és energiaáremelkedést is.

Azonban, mivel az ételbárnak helyet adó Arrabona üzletház legfelső emeletét átalakítják, hogy magánklinikát hozzanak létre, a vendéglátóegység helye is megszűnik majd.

Köszönjük a felajánlott lehetőségeket a folytatást illetően, amivel lehet a későbbiekben élni szeretnék, de jelen pillanatban a legfontosabb, hogy itteni működésünket korrekten le tudjuk zárni, és hogy vendégeinket a hátralévő időben maximálisan ki tudjuk szolgálni

– írta a Facebook-posztban Mike.

42 éve adták át Győrben az Arrabona üzletházat, amelynek felső emeletén szintén ekkor nyílt a melegszendvicséről híres ételbár. A vendégek szerint igazi retro élmény volt az Arrabonában enni, ahol nemcsak a berendezés, hanem a személyzet egyes tagjai is évtizedeken át kitartottak az ételbár mellett.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Arrabona Ételbár Facebook-oldal


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek