Hamarosan bezár egy Michelin-ajánlással rendelkező hazai étterem

Szomorúan végződik a szeptember, hiszen egy olyan sikeres budapesti étterem zárja be hamarosan kapuit, amely nemrég került be a 2023-as Michelin Guide-ba.

Hamarosan bezár a kulináris örömök oázisaként is ismert SHO restaurant, bar & cafe, amely Buda új városrészében, a BudaParton található. Az étterem egy Facebook-posztban adott hírt a bezárásról.

Sikert sikerre halmozott a SHO restaurant / Fotó: SHO restaurant, bar & cafe

Az utolsó nyitvatartási napjuk szeptember 30-a lesz

Néha egy-egy ajtó bezárul, és sajnálattal kell közölnünk Veletek, hogy ez az ajtó most a SHO restaurant ajtaja lesz

– írják a posztban.

Az étterem mostantól eredeti helyén (tehát immár nem a SHO BEACH-en), a 1117 Budapest, Buda-part tér 3. szám alatti helyiségben fogadja még néhány napig a vendégeket. Az utolsó nyitvatartási nap pedig 2023. szeptember 30. (szombat) lesz.

Az étterem reméli, hogy a jövőben újra fogadhatják majd a vendégeket / Fotó: SHO restaurant, bar & cafe

Nemrég kerültek be a Michelin-tányérral ajánlott éttermek közé

„Óriási szeretettel, lelkesedéssel, szakmai elkötelezettséggel és alázattal dolgoztunk azon, hogy egy szerethető fine bistro stílusú éttermet hozzunk létre itt a BudaParton, egy ugrásra a Lágymányosi-öböltől és a SHO BEACH-től. Sajnos úgy tűnik, hogy bár sokan jártatok hozzánk, és szerettetek minket, mégsem voltatok elegen. Azért is tölt el minket ez szomorúsággal, mivel a SHO restaurant rövid története alatt is kiemelkedő szakmai elismerésekben részesült, így a Dining Guide Magyarország top 30 étterme közé emelte, valamint – és ez egy teljesen friss hír – a most megjelent MICHELIN Guide-ba is bekerült, mint ajánlott étterem, amely rövid működésünkre való tekintettel egészen fantasztikus eredménynek tekinthető" – teszik hozzá.

Lehet, hogy most egy ajtó bezárult, de meggyőződésük, hogy ennyi értékes munka és szakmai elhivatottság nem lehetett hiába, így ezek segíteni fognak abban, hogy más ajtók kitáruljanak számukra.

„Akár a most bezárult ajtó helyén, akár máshol, szeretnénk tovább vinni a SHO restaurant szellemiségét, az elért eredményeket, és szeretnénk itt vagy máshol megszolgálni azt az odaadó szeretetet, amelyet tőletek, Vendégeinktől kapunk. Bízunk benne és dolgozni fogunk azon, hogy ne csak a fennmaradó néhány napban, hanem a közeljövőben akár a jelenlegi helyszínen, akár máshol, és/vagy más formában újra találkozhatunk Veletek" – fejezik be a posztot.

Címlapfotó: SHO restaurant, bar & cafe


Még több friss hír:

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek