Sörözője után éttermét is kénytelen bezárni a soproni család

Szomorú hírt közölt a Facebookon a soproni Puskás család: a gazdasági helyzet miatt éttermüket is kénytelenek bezárni. A hozzájuk járóktól érzelmesen búcsúztak.

Másodszor kényszerül étterembezárásra a Puskás család: ebben az évben már bezárták soproni egységüket, a Puskás Sörözőt, most pedig a Fertőrákoson található étterem is búcsúzik. Facebook-bejegyzésükben a gazdasági helyzet tarthatatlanságára hivatkoztak, és megköszönték minden vendégüknek az eddigi lelkes támogatást. Az étterembezárásra december közepén kerül majd sor.

Sörözője után éttermét is kénytelen bezárni a soproni család / Fotó: Facebook

December 18-án végleg bezár a fertőrákosi Puskás Étterem. A hírt a család közölte a vendéglátóhely közösségi oldalán.

Kedves Vendégeink! Szívünk minden fájdalmával, de meg kellett hoznunk a döntést, hogy szeretett vendéglőnket a kialakult gazdasági helyzet miatt 2022. december 18-án bezárni kényszerülünk! Köszönjük a sok szeretetet, amit Tőletek Vendégektől kaptunk, sose feledjük a kedves szavakat. Egy korszak most lezárul, a jövő mit hoz még kérdés számunkra is. Egészséget és kitartást kívánunk mindenkinek! Aki utalvánnyal rendelkezik, annak december 18-ig van lehetősége lefogyasztani. Baráti üdvözlettel: Puskás család (Fertőrákos)

Búcsúzóul pedig egy videót is megosztottak, ami a szép emlékekre tekint vissza:

Forrásunk volt.

Címlapkép: Facebook


Hírek, érdekességek, újdonságok:

Címlapról ajánljuk

További cikkek