Ezért ne tegyél olívaolajat a hummuszhoz
Kevesen tudják, de a világ egyik legismertebb mártogatósába nem is kell olívaolajat tenni. Most azt is elmagyarázzuk, hogy miért ajánlott kihagyni belőle.
NosaltyKevesen tudják, de a világ egyik legismertebb mártogatósába nem is kell olívaolajat tenni. Most azt is elmagyarázzuk, hogy miért ajánlott kihagyni belőle.
NosaltyA csicseriborsó-konzerv egy filléres, eltartható alapanyag, ami sok különböző módon kihúzhat minket a csávából és az éhségből. A hummusz nagyon finom, de ezen túl is van élet: nézzük, milyen!
Lakos BenedekA bolti hummusz sokszor lehet kiábrándító: vagy ízben, vagy állagban nem olyan, mint amihez a házi krém miatt szokva vagyunk. Létezik azonban egy minden háztartásban megtalálható alapanyag, amivel a legszomorúbb csicserikrémet is feldobhatjuk.
Lakos BenedekMegannyi trükk létezik, amivel sokkal, de sokkal krémesebbé tehetjük a házi hummuszt. Mi most az összeset bevetettük, és így született meg a lehető legkrémesebb csicserikrém. Lássuk a fortélyokat!
NosaltyA fél világ imádja a hummuszt, a másik fele pedig még csak nem kóstolta, és ezért nem tudja, miről marad le. Mindegy, melyik félhez tartozunk, előbb vagy utóbb szükségünk lesz egy bombabiztos alapreceptre, no, meg néhány színes variációra.
NosaltyHa az eperszezonban szeretnéd kimaxolni az epres finomságokat, sőt, még az eperlekvár-készítésre is rászánnád magad, figyelj, mert Napi Tippünk ad egy ötletet, mitől lesz még finomabb.
NosaltyMai menünkből nem sajnáltuk ki a retró életérzést, már ami a desszertet illeti! A tejbegrízt ezúttal egy izgalmas tejszínes-spenótos tészta előzi meg puha csirkével, sőt, ezek elé még egy gombás-zöldséges levest is kitaláltunk.
NosaltyNincs olyan, aki ne ismerné Schobert Norbi nevét: az utóbbi évekre mindig jutott egy-egy döbbenetes kijelentés tőle, amivel megbotránkoztatta az embereket. Egy ideje ugyan már csak felesége mellett láthattuk a képernyőn, de most úgy döntött, felvirágoztatja egy régi projektjét.
NosaltyHa idén vágsz bele az uborkatermesztésbe, akkor jó helyen jársz, mert segítünk abban, milyen növényeket ültess a palántád mellé a biztos siker érdekében.
Különleges, színes, ízes fogásokat prezentálunk mára, tartsatok velünk!
A retró ital, melyet egy egész generáció imádott, most soha nem látott ízben tér vissza.
Imádom a bodzát, ezért minden tavasszal alig várom, hogy elkezdődjön a szezonja! Gyerekkorunkban a tesómmal is mindig szedtünk, és míg akkor anyukámnak kellett megcsinálni, addig ma már ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Pár éve akartam először bodzaszörpöt készíteni (hígíthatósat, tartósat), de a neten a receptek tömkelegéből valahogy nem találtam rá az igazira. Végül több receptet átböngészve ...