Édes rosé

A rosé egy speciális borfajta, amelynek készítése során a kékszőlők fehér mustját a vörösborokénál jóval rövidebb ideig áztatják a törkölyön, így a szemek héjában levő színanyagok kevésbé tudnak kioldódni. A világ bortermelésének mindössze 3-4%-át teszik ki a rosé borok és ez a mennyiség fedezi is a szükségleteket. A bor cukortartalma attól függ, hogy mennyi cukor marad vissza benne az erjedés után. Természetesen a maradék cukor mennyisége az erjesztés során befolyásolható. Az édes borok cukortartalma meghaladja a 45 grammot literenként. Az édes rosé bort általában aperitifként, illetve tészta és halételek, valamint fehér húsok mellé ajánlják.
Bármikor.
Hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.07 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
2.31 g
víztartalom
86.94 g
fehérje
0.07 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
víz
86.94 g
vitaminok
A fogyás alapvetően nehéz műfaj, hiszen a helyes táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha látványos eredményeket szeretnénk. De mégis mi a helyzet akkor, ha minden próbálkozásunk ellenére mégsem sikerül a várva várt álomsúlyt elérni?
Szabó AnnaEgy biztos, hogy a listán szereplő habkönnyű croissant-oknak senki sem tud majd ellenállni. Hidd el, hogy nem is olyan bonyolult elkészíteni őket, mint azt elsőre gondolnád!
NosaltyAz alábbi fincsi leveseket nem kevés cukkinival dobtuk fel, válasszatok kedvetekre! Minestrone, krémleves és gazdag húsos zöldségleves is a listában.
NosaltyNem túl vidám mellékhatásai lehetnek, ha hosszú távon használsz mosogatógépet – megint a vegyszerek a ludasak.
Felejtsd el a tejet és a cukrot, van egy sokkal jobb ízesítője a kávédnak, mely a dietetikusok szerint nemcsak finomabbá, de egészségesebbé is teszi.
Természetesen minden arcbőr más és más, nagyon különböző igényekkel, ám a bőrgyógyászok szerint létezik egy ideális rutin, ami az arcmosást illeti.