Cseresznyepaprika krém

Cseresznyepaprika krém

Leírás

A cseresznyepaprika gömbölyded, felfújt bogyóstermésű paprikafajta. Termése bordó színű és általában enyhén, vagy közepesen csípős. Sok fajtája közkedvelt, hazánkban a legnépszerűbb a kalocsai és a szentesi cseresznyepaprika. A cseresznyepaprika krém a paprikán kívül csak olajat és fűszereket, főként sót tartalmaz. Többféle változata kapható a boltokban, de otthon is elkészíthetjük húsdaráló segítségével. Hús- és halételekhez, pácokhoz, pörköltekhez, levesekhez, vagy kenyérre kenve fogyasztjuk.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tároljuk.

100g Cseresznyepaprika krém

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

cseresznyepaprika krém?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

7 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!