Cseresznyepaprika krém

Leírás

A cseresznyepaprika gömbölyded, felfújt bogyóstermésű paprikafajta. Termése bordó színű és általában enyhén, vagy közepesen csípős. Sok fajtája közkedvelt, hazánkban a legnépszerűbb a kalocsai és a szentesi cseresznyepaprika. A cseresznyepaprika krém a paprikán kívül csak olajat és fűszereket, főként sót tartalmaz. Többféle változata kapható a boltokban, de otthon is elkészíthetjük húsdaráló segítségével. Hús- és halételekhez, pácokhoz, pörköltekhez, levesekhez, vagy kenyérre kenve fogyasztjuk.

Cseresznyepaprika krém
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Cseresznyepaprika krém

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm cseresznyepaprika krém?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

7 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek