Cseresznyepaprika krém

A cseresznyepaprika gömbölyded, felfújt bogyóstermésű paprikafajta. Termése bordó színű és általában enyhén, vagy közepesen csípős. Sok fajtája közkedvelt, hazánkban a legnépszerűbb a kalocsai és a szentesi cseresznyepaprika. A cseresznyepaprika krém a paprikán kívül csak olajat és fűszereket, főként sót tartalmaz. Többféle változata kapható a boltokban, de otthon is elkészíthetjük húsdaráló segítségével. Hús- és halételekhez, pácokhoz, pörköltekhez, levesekhez, vagy kenyérre kenve fogyasztjuk.
Bármikor.
Felbontás után hűtőben tároljuk.
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
0 g
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Talán butaságnak tűnik, hiszen kidobjuk a banán héját, de jobb, ha előtte egy mosást azért beiktatunk.
NosaltyMit szólnál, ha azt mondanánk, hogy pár filléres megoldás segítségével drágábbnak tűnhet az étkeződ? Sőt az alábbi pénztárcabarát ötletek még abban is segítenek, hogy a saját ízlésedre tudd formázni az étkeződet.
NosaltyHogyan lehet egy piskóta egyszerre légiesen könnyed, mégis lehengerlően szaftos? Nos, a mexikói tres leches sütemény egy személyben válaszolja meg ezt a kérdést, teszi ráadásul mindezt végtelenül egyszerű és elegáns módon.
Lakos BenedekA cserjék igazi ékkövei lehet a kertednek, de ami a legjobb, hogy rengeteg félét lehet még most ősszel elültetni.
Jöhet a mai menü, mindenki tűkön űlve várta már, ugye? Levesnek palóc, főzeléknek sárgaborsó, sütinek diós! Látjátok? Csodásak!
Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!