Gazdag és laktató, zöldségtől roskadó levesek

Egy tartalmas, sokzöldséges leves simán jöhet a melegben is, mert ha kellően megpakoljuk, akkor bizony főételként is megállja a helyét!

A következő, zöldségtől roskadó levesek hatalmas kedvenceink, több okból is: egyrészt, ha már nekiállunk, és megfőzzük őket, akkor több napig kanalazhatjuk a felemelő végeredményt, másrészt a zöldségek miatt bevitaminolhatunk. Sőt, a nagy melegben önmagukban is kitesznek két fogást ezek a gazdag, zöldséges levesek.

Még több zöldséges leves itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Egyáltalán nem mindegy, mikor vacsorázol télen – Az alvásod báhatja,...

Télen nemcsak a hőmérséklet és a napfény hiánya alakítja át a mindennapjainkat, hanem az is, hogyan reagál a szervezetünk az esti étkezésre. A kutatások szerint a vacsora időpontja ilyenkor sokkal nagyobb hatással van az anyagcserére, az alvásra és az energiaszintre, mint az év bármely más szakaszában. De mikor érdemes utoljára enni, hogy a testünk valóban jól működjön?

Nosalty

További cikkek

Top Receptek