Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

A High School Musical és a Baywatch sztárja az elmúlt két évben vegán volt, azonban egy friss interjúban elárulta, hogy feladta életmódját, és azt is elmondta, mi volt ennek az oka.

Zac Efron a Men’s Health magazinnak adott egy hosszabb interjút, amiben kitért a táplálkozására is, és bevallotta, habár az elmúlt két évben vegán volt, az utóbbi időben visszatért a húsfogyasztáshoz. „A testem nem a megfelelő módon dolgozta fel a zöldségeket, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálok valami újat” – magyarázta a 34 éves színész.

Zac Efronnak nyomós oka volt a vegánság feladására

Efron a Down to Earth című dokumentumsorozat társműsorvezetője, a wellness-szakértő Darin Olien hatására lett vegán, azonban egy idő után kimerültnek érezte magát, és egyre többször megfordult a fejében, hogy feladja a szigorú életmódot. Egy sor ételérzékenységi tesztet követően egy fehérjedús, nem vegán, állati proteinre is támaszkodó diétát állítottak össze neki, sőt, a legtöbb étkezés előtt még egy kevés almaecetet is iszik!

Morálisan persze azt kívánom, hogy bárcsak vegán lennék!

– vallotta be Zac Efron.

Most naponta kétszer eszik, és mindkét étkezés tartalmaz húst. Az intermittent fasting részeként először délelőtt 11 órakor étkezik: csontlevest zöldségekkel és „tiszta fehérjével”, például jávorszarvas- vagy csirkehússal.

„Csak később eszem újra, akkor pedig egy több húsból és egészséges szénhidrátból, például édesburgonyából vagy quinoából álló étkezést iktatok be” – mondta a színész a magazinnak.

Forrásunk volt.

Címlapkép: Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage - Getty Images


Még több hír a nagyvilágból:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek