Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zac Efron edzős videósorozatot indított, amiben mindenki szép, és mindenki izzad

Saját Youtube-minisorozatot indított Zac Efron, amiben mindig más sztárral izzad a konditeremben: eddig terítéken volt már Nina Dobrev és a Victoria's Secret angyalai is.

Zac Efronról valószínűleg senkinek nem esik nehezére elhinni, hogy rendszeresen jár edzeni: korábban már elárulta, hogy milyen komoly diétával és edzéstervvel készült fel a Baywatch remake-jére, most pedig egy saját Youtube-sorozatot is elindított, amiben különböző hírességekkel és sportolókkal csinál végig egy edzéssorozatot. Korábban izzadt már Nina Dobrev színésznővel, az amerikaifocis Marcedes Lewisszal, és Geoff Stults kollégájával, most pedig a Victoria's Secret angyalai voltak soron.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron) on

A lányokról általában azt mondják, hogy túl vékonyak, és hogy éheztetéssel érik el azt, ahogy kinéznek, pedig aki követi a közösségimédia-felületeiket, az tudja, hogy a jó genetika mellett az egészséges étkezésnek és rendszeres sportnak köszönhetik azt, hogy nem igazán van rajtuk egy deka felesleg sem. Az angyalok (név szerint Jasmine Tookes, Sara Sampaio, Josephine Skriver és Kelsey Merritt) és Efron John Gaines edző segítségével izzadnak végig két köredzést, amit úgy raktak össze, hogy rövid idő alatt a legnagyobb hatást érjék el vele.

Bár Efron még mindig regenerálódik egy komoly keresztszalag-szakadásból, jól bírja a strapát – méghozzá annyira, hogy az edzés után még egy közös kosármeccsre is van ereje a modellekkel.

EZ IS ÉRDEKES:


Fotó
 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!