Így küzd Vin Diesel aputeste ellen

Az utóbbi hónapokban kicsit elengedte magát Vin Diesel, de most keményen küzd azért, hogy újra formába lendüljön.

Néhány héttel ezelőtt Vin Diesel komoly kritikát kapott kinézete miatt a különböző közösségimédia-felületeken. A lesifotókon, amelyek olaszországi nyaralásán, egy luxusjacht fedélzetén készültek a színészről, hatalmas pocakkal látható.

Azonban ennek mostanra vége, ugyanis gőzerővel edz, hiszen a Halálos iramban-széria utolsó részében a régi formáját kell hoznia, a forgatások pedig már nincsenek messze, így Diesel folyamatosan sportol.

Mindössze néhány hónap választ el minket az utolsó iramtól

– írta a posztja alá a színész.

A kemény akciójelenetekhez pedig kelleni is fog az erőnléte, de biztosak vagyunk benne, hogy ezzel nem lesz probléma.

Forrásunk volt.

Címlapkép: UIP-Duna Film


Cikkek, amik még érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Rizses ételinspirációk a legjobbtól – A Ben’s Original™ az otthonfőzés...

Ugyan a világ elsőszámú rizsmárkája, az Uncle Ben’s 2022 januárjától a jól ismert színekben, de „Ben bácsi” arcképe nélkül, megújult, BEN’S ORIGINAL™ márkanéven lesz megtalálhatók a boltok polcain, továbbra is elkötelezett marad a világ legjobb rizsének előállítása mellett. Mi több, ételinspirációival és magyarországi aktivitásaival „mindenkinek helyet kínálnak az asztalnál”.

Szponzorált tartalom

További cikkek

Az egekbe szökik egy alapzöldségünk ára

Sajnos nem áll meg az élelmiszerek árának emelkedése: egyre több termék lassan a nehezen megfizethető kategóriába kerül. Ez történt most a szinte mindennaposan fogyasztott zöldséggel, a krumplival is.