Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így néz ki Jason Momoa teste a valóságban - és van, akinek még ez se elég jó

Nemrég jelent meg egy kép Momoáról, ami hatalmas kommentcunamit indított el. De miért nem képesek az emberek elfogadni azt, hogy szuperhősök csak a filmekben léteznek?

Jason Momoát, az Aquaman és a Trónok harca sztárját nyaralás közben fényképezték le, miközben a tengerparton ejtőzött a feleségével, Lisa Bonet-val. De természetesen az internet népének megvolt a maga véleménye Momoa testéről, és úgy érezték hangot kell adniuk a csalódottságuknak.

Valóság vs. mozi

Furcsa módon sokan elvárják, hogy a színészek pontosan úgy nézzenek ki, mint a képernyőn, még akkor is, ha éppen a családjuk körében pihennek. A kép láttán több komment is utalt arra, hogy Momoa izmai eltűntek, és a Trónok harca sztárja aputestet növesztett. Sőt, nem egy kommentelő még poénkodott is, aztán persze megérkeztek a rajongók is, akik megvédték a sztárt.

Ez az eset nem csupán Momoáról szól, hanem arról a szomorú tényről, hogy a body shaming, azaz a testszégyenítés mekkora gondot jelent a nők és a férfiak körében egyaránt, és ez alól az ismert emberek sem kivételek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,


A nőkre már régóta hatalmas nyomás nehezedik, hogy mindig úgy nézzenek ki, mintha a magazinok címlapjáról léptek volna le, ám ez a valóságban nyilvánvalóan irreális elvárás. A színészek sokszor lenyűgöző átalakulásokon mennek keresztül egy-egy szerep kedvéért, amihez rengeteg edzés és energia szükséges. De csakúgy, mint a fitnesszversenyzők, a színészek sem napbarnított, feszített izmúak a nap 24 órájában – arról nem is beszélve, hogy ha minden 40 éves férfi olyan aktív, sportos életet élne, mint Momoa, akkor sokkal egészségesebb lenne ez a generáció. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jason Momoa (@prideofgypsies) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!