7 dolog, amit jobb, ha inkább nem nyelsz le

Az evés az egyik legjobb dolog az életben, sajnos kár tagadni, viszont egyes falatok akár veszélyesek is lehetnek. Nézzük, mik azok, amiket rizikós lenyelni.

Egy szaftos, egyben sült, ropogós bőrű töltött csirke, melyben anya eldugott 5-6 kedves kis hústűt, esetleg pár golyóbis partifasírt, mely fogpiszkálóval repül a szádba, és akkor a spiccesen lehörpintett martinikben meredező olívás koktélnyársakat hagyjuk is...

Mi most összeszedtük nektek azokat az ételeket, amikkel jobb vigyázni, és nem befalni őket egy szuszra!

Kattintsatok a képre, és nyílik a rizikós ételek galériája!


Ezeket a hasznos konyhai tippeket is lesd meg:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek