6 péktermék, ami sokkal hajlamosabb a kiszáradásra

Talán nincs is szomorúbb helyzet annál, mint amikor a frissen vásárolt péktermék idő előtt megszárad, megszikkad, megpunnyad. Érdekes módon nem minden kenyérféle és péksüti viselkedik egyformán: alább a kifejezetten kényesek következnek.

A legtöbb péktermék frissen a legfinomabb, persze az élet általában úgy hozza, hogy az azonnali elfogyasztás nem mindig lehetséges. Ilyenkor pedig, a rövidebb vagy hosszabb tárolás során, bizony meggátolhatatlan az állagbeli romlás: ami korábban ropogós volt, az puha és szottyadt lesz, a légies-levegős belsők pedig hamar kiszáradnak. Talán kétszer annyira, ha éppen az alábbi péktermékekről van szó.

Nézd meg galériánkban a kiszáradásra hajlamos péktermékeket, kattints a képre a listáért!

Ha inkább elkészítenéd házilag:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...