Így tárold és melegítsd újra a másnapos köreteket

A legtöbb étel frissen a legfinomabb, csakúgy, mint az őket kísérő köretek – ez utóbbiak azonban sajnos nem viselik olyan jól a tárolást és az újramelegítést, ezért lehet szükség a Napi Tipp alábbi furfangjaira.

Nokedli, rizs, tészta: leggyakrabban használt köreteink megannyi különböző főétel mellett megállják a helyüket, kedvünkre válogathatunk közülük. Akár nagyobb adagot is készíthetünk, ha mondjuk a másnapi pörkölt mellé is szeretnénk valamit kínálni – persze ilyenkor oda kell figyelnünk a köretek tárolására és újramelegítésére, hogy a következő napon is a frisshez legközelebb álló élményt kapjuk mind ízben, mind állagban.

Nézd meg galériánkban a másnapos köretek tárolását, kattints a képre a tippekért!

Néhány szaftos étel, amihez kiválóan illik egy jó köret:

Ír marhagulyás

Az ír marhagulyás egy leveszöldséges-húsos ragu. Sokkal sűrűbb, mint egy magyar gulyásleves, zöldségezik, tehát nem pörkölt, de mégis valahol a kettőnek egy szuper tömbösített, ...

Gombapaprikás tejmentesen

A gombapaprikás az egyik legkedvesebb pörköltfélénk, hiszen pikk-pakk megfő, laktató és könnyen elkészíthető diétásan vagy épp mentesen is. Ezúttal egy tejmentes, vegán verziót ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Spórolásban nagyok vagyunk!

Velünk ez az év is jól indul. Vonzó kínálatunkból most számos termékünket extra nagy kiszerelésben, még jobb áron kínáljuk számodra, aktuális akcióinkkal pedig egyenesen a konyhádba hozzuk Amerikát!

Legújabb receptek

Vegán fánk

Farsang idején bevett étel a fánk, és hogy senki ne maradjon ki belőle, most hoztunk egy vegán verziót. Sokféle fánk létezik, ez most egy egyszerű típus, amibe szúrtunk egy lyukat és ...

24 órás gyógyító csontleves

A csontleves vagy erőleves egy gazdag, tápanyagokban dús leves, amelyet lassú főzéssel készítünk csontokból, zöldségekből és fűszerekből. Minél tovább főzöd ezt a tápláló ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...