Így tárold és melegítsd újra a másnapos köreteket

A legtöbb étel frissen a legfinomabb, csakúgy, mint az őket kísérő köretek – ez utóbbiak azonban sajnos nem viselik olyan jól a tárolást és az újramelegítést, ezért lehet szükség a Napi Tipp alábbi furfangjaira.

Nokedli, rizs, tészta: leggyakrabban használt köreteink megannyi különböző főétel mellett megállják a helyüket, kedvünkre válogathatunk közülük. Akár nagyobb adagot is készíthetünk, ha mondjuk a másnapi pörkölt mellé is szeretnénk valamit kínálni – persze ilyenkor oda kell figyelnünk a köretek tárolására és újramelegítésére, hogy a következő napon is a frisshez legközelebb álló élményt kapjuk mind ízben, mind állagban.

Nézd meg galériánkban a másnapos köretek tárolását, kattints a képre a tippekért!

Néhány szaftos étel, amihez kiválóan illik egy jó köret:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...