Így tárold és melegítsd újra a másnapos köreteket

A legtöbb étel frissen a legfinomabb, csakúgy, mint az őket kísérő köretek – ez utóbbiak azonban sajnos nem viselik olyan jól a tárolást és az újramelegítést, ezért lehet szükség a Napi Tipp alábbi furfangjaira.

Nokedli, rizs, tészta: leggyakrabban használt köreteink megannyi különböző főétel mellett megállják a helyüket, kedvünkre válogathatunk közülük. Akár nagyobb adagot is készíthetünk, ha mondjuk a másnapi pörkölt mellé is szeretnénk valamit kínálni – persze ilyenkor oda kell figyelnünk a köretek tárolására és újramelegítésére, hogy a következő napon is a frisshez legközelebb álló élményt kapjuk mind ízben, mind állagban.

Nézd meg galériánkban a másnapos köretek tárolását, kattints a képre a tippekért!

Néhány szaftos étel, amihez kiválóan illik egy jó köret:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...