Vágykeltő vacsorák romantikázáshoz

Számtalan, jobbnál jobb programot találhatsz ki szombat estére, mégis az a legélvezetesebb, ha ezt a vacsorát a pároddal kettesben költöd el. Vágykeltő ételeket 2 személyre!

Kedvesednek kardamomot

A kardamom a világ egyik legdrágább fűszere, így el is várható, hogy ne csak az ételeket dobja fel, hanem a hálószobai hangulatra is csodálatos hatással legyen. A kardamom elsősorban a férfierőre van kiváló hatással, így, ha egy késhegynyit teszel belőle az ételekbe, a párod lenyűgöz majd az ágyban!

Sütőtökös curry recept

Egy csipet chili

Az egyszerre fűszeres, egyszerre csípős ízesítő valódi csodaszer! A chilis ételek fogyasztása ugyanis endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel a szervezetben, így téged is felszabadultabbá tesz az ágyban. A kis csípős ráadásul a vérkeringést is serkenti, ami kimondottan előnyös, ha nehezen kapsz lángra.

Fűszerezz fahéjjal!

A fahéj már a fáraók korában is ismert volt mint ízesítő és afrodiziákum! Az ókori Egyiptomban például a bordélyházakban fahéjat és mirhát égettek, hiszen ezek illatos füstje jó hatással volt a vendégek „teljesítményére”. Eme fűszert mint afrodiziákumot, tudományosan is megvizsgálták, és a kutatók arra jutottak, hogy rendszeres fogyasztásával úgy a férfi, mint a női szervezet több feromont termel, amelynek illata vonzza az ellenkező nemet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.