Vágykeltő vacsorák romantikázáshoz

Számtalan, jobbnál jobb programot találhatsz ki szombat estére, mégis az a legélvezetesebb, ha ezt a vacsorát a pároddal kettesben költöd el. Vágykeltő ételeket 2 személyre!

Kedvesednek kardamomot

A kardamom a világ egyik legdrágább fűszere, így el is várható, hogy ne csak az ételeket dobja fel, hanem a hálószobai hangulatra is csodálatos hatással legyen. A kardamom elsősorban a férfierőre van kiváló hatással, így, ha egy késhegynyit teszel belőle az ételekbe, a párod lenyűgöz majd az ágyban!

Sütőtökös curry recept

Egy csipet chili

Az egyszerre fűszeres, egyszerre csípős ízesítő valódi csodaszer! A chilis ételek fogyasztása ugyanis endorfint, azaz boldogsághormont szabadít fel a szervezetben, így téged is felszabadultabbá tesz az ágyban. A kis csípős ráadásul a vérkeringést is serkenti, ami kimondottan előnyös, ha nehezen kapsz lángra.

Fűszerezz fahéjjal!

A fahéj már a fáraók korában is ismert volt mint ízesítő és afrodiziákum! Az ókori Egyiptomban például a bordélyházakban fahéjat és mirhát égettek, hiszen ezek illatos füstje jó hatással volt a vendégek „teljesítményére”. Eme fűszert mint afrodiziákumot, tudományosan is megvizsgálták, és a kutatók arra jutottak, hogy rendszeres fogyasztásával úgy a férfi, mint a női szervezet több feromont termel, amelynek illata vonzza az ellenkező nemet.

Címlapról ajánljuk

További cikkek