Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Top 9 vacsora, amelyeket alternatív, egészséges tésztával is el tudsz készíteni

Mióta a Bonduelle bemutatta legújabb termékcsaládját, a Légumiot, azóta azon gondolkodunk, milyen recepteket ajánlanánk hozzájuk. Most meg is mutatjuk őket! (x)

Zöldségek és hüvelyesek új formában

A Bonduelle új tésztái első pillantásra teljesen hasonlítanak a  klasszikus tésztákhoz, de a megjelenésük megtévesztő. A Légumio tészták ugyanis kizárólag hüvelyesekből és zöldségekből készülnek. Sok ételintoleranciával küzdő embernek nyújtanak tökéletes megoldást, mivel nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert vagy színezéket, természetesen glutén-, tojás- és laktózmentesek. Most a Légumio mindhárom fajtájához mutatunk recepteket az oldalunkról, sőt, ha nem lenne időtök tésztaszószt készíteni, egy plusz ötletet is adunk.

Csicseriborsó és kukorica fusilli

A Légumio természetes fehérje- és rostforrás, amely nélkülözhetetlen a test és az emésztőrendszer működéséhez. Nem tartalmaz gabonaféléket, ezért teljesen gluténmentes. Ezeket  a recepteket ajánljuk ehhez az alternatív fusillihez:

Vöröslencse és répa penne

A száraz hüvelyeseket és dehidratált zöldségeket őrölt lisztté alakítják, és kevés vízzel összekeverve tésztát készítenek belőle. Ugye, milyen szép színűek ezek a nem mindennapi tésztakülönlegességek?

Zöldborsó és cukkini rigatoni

A Légumio-val időt takaríthatsz meg, mivel ugyanolyan könnyen elkészíthető, mint a klasszikus tészta. Főzd ugyanúgy, néhány percig forrásban lévő sós vízben, majd öblítsd le, és máris kész. Hidegen, tésztasalátában, vagy melegen, szósszal is fogyaszthatod. Keress a tésztákhoz megfelelő szószokat nálunk!

+ 1 ötlet:

Ha ma még sincs időd tésztaszószt készíteni, nincs probléma, a Bonduelle erre az eshetőségre is gondolt. Keress a tésztákhoz passzoló Légumio szószokat, akár házhoz szállítással is!

Még több receptet a Légumio termékekhez itt találtok!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!