Zöldségek és hüvelyesek új formában
A Bonduelle új tésztái első pillantásra teljesen hasonlítanak a klasszikus tésztákhoz, de a megjelenésük megtévesztő. A Légumio tészták ugyanis kizárólag hüvelyesekből és zöldségekből készülnek. Sok ételintoleranciával küzdő embernek nyújtanak tökéletes megoldást, mivel nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert vagy színezéket, természetesen glutén-, tojás- és laktózmentesek. Most a Légumio mindhárom fajtájához mutatunk recepteket az oldalunkról, sőt, ha nem lenne időtök tésztaszószt készíteni, egy plusz ötletet is adunk.
Csicseriborsó és kukorica fusilli
A Légumio természetes fehérje- és rostforrás, amely nélkülözhetetlen a test és az emésztőrendszer működéséhez. Nem tartalmaz gabonaféléket, ezért teljesen gluténmentes. Ezeket a recepteket ajánljuk ehhez az alternatív fusillihez:
Vöröslencse és répa penne
A száraz hüvelyeseket és dehidratált zöldségeket őrölt lisztté alakítják, és kevés vízzel összekeverve tésztát készítenek belőle. Ugye, milyen szép színűek ezek a nem mindennapi tésztakülönlegességek?
Zöldborsó és cukkini rigatoni
A Légumio-val időt takaríthatsz meg, mivel ugyanolyan könnyen elkészíthető, mint a klasszikus tészta. Főzd ugyanúgy, néhány percig forrásban lévő sós vízben, majd öblítsd le, és máris kész. Hidegen, tésztasalátában, vagy melegen, szósszal is fogyaszthatod. Keress a tésztákhoz megfelelő szószokat nálunk!
+ 1 ötlet:
Ha ma még sincs időd tésztaszószt készíteni, nincs probléma, a Bonduelle erre az eshetőségre is gondolt. Keress a tésztákhoz passzoló Légumio szószokat, akár házhoz szállítással is!