Top 8 halas fogás vasárnapra

Ha friss halat akarunk vásárolni, akkor ki kell mennünk a piacra, ezért hét közben ritkán készítünk halvacsorát. Hétvégén viszont igazán megörvendeztethetjük a családot vele!

Ugyan nincs tengerünk, de szinte minden piacon van egy szuper halárus, akinél a balatoni, tiszai halak mellett már friss tengeri herkentyűk is kaphatóak. Nem olcsó mulatság, de néha megengedhetjük magunknak a luxust! Hétvégén látogassuk meg a hozzánk legközelebbi halas standot, és készítsünk valami finomságot a családnak! Hogy mit? Ötletszerzés gyanánt nézzétek meg rövidke összeállításunkat.

 1. 1.

  Roston sült vadlazac filé padlizsánnal

 2. 2.

  Vörös tonhal steak

 3. 3.

  Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

 4. 4.

  Citromos-petrezselymes tőkehal

 5. 5.

  Tejszínes fehérboros feketekagyló

 6. 6.

  Tormás-mustáros lazac

 7. 7.

  Papírban sült pisztráng

 8. 8.

  Harcsapaprikás kapros túróscsuszával

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

9 étel, melyet a nyárkedvenc lecsó ihletett

A lecsó a kedvenc nyári ételeink dobogósa – bár most tényleg eszméletlen drágának számít sajnos, néhány paradicsom és paprika, no meg némi hagyma felhasználásával és egy szuper recepttel simán feldobhatunk vele egytálételeket, húsokat, pitéket, rizses fogásokat is!

Nosalty

További cikkek

Szlovákiának sikerült az, amiről mi még csak álmodunk

Szlovákia óriási sikert ért el, északi szomszédunk ugyanis csaknem fél év alatt visszahozta a betétdíjas rendszert a boltokba, június végétől pedig már nem is találkozhatunk olyan üdítős flakonokkal és dobozokkal, amelyek ne lennének visszaválthatóak.