Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Top 8 grillzöldség - cukkini, padlizsán, padronpaprika, kukorica, gomba, csak rád vár!

Itt a jóidő, dobjunk fel a grillrácsra mindent, amit szeretünk - egészséges és isteni megoldás minden kerti sütögetéshez. 8 zöldségfélét mutatunk! (x)

A grillzöldségek a legfinomabb köretek vagy főételek, ráadásul zsírszegények, bárhogy fűszerezhetők, az ízek csak a kreativitáson (vagy ezeken a szuper recepteken) múlnak.

Ha innál valamit a csodás fogások mellé, nézz körül a Törley pompás pezsgőajánlatai között!

Grillezett cukkinikorongok

A cukkini az egyik legnagyobb kedvencetek – dobjátok a rácsra a szeleteket némi olívaolajjal, mehet rá nagyszemű só, bors, de a citromlé és a petrezselyem is jól áll neki.

Fokhagymás pirított gomba

A gombafejek egyben, grillen sütve is nagyon jól viselkednek, nem csak rántva. Sőt! Pácold be olajjal, citrommal, fokhagymával, hidd el, finomabb lesz egy átlagos csiperke, mint gondolnád! De lehet portobello vagy akár laskagomba is.

Fóliás grillezett krumpli

A burgonya fóliában, vajjal megkenve és grillezve alapkellék, ha kint ebédelünk a kertben – húsok mellé vagy helyett, egyben, de szeletekben is szuper. Menjen rá tejföl is!

Sült padron paprika

A padronpaprika enyhe csípősségével, gyönyörű zöld színével óriás kedvencünk. A spanyolok egyik kedvenc tapasára csak olívaolaj és só dukál, ne variáld túl!

Joghurtos padlizsán sült csicseriborsóval

Padlizsánszeletek a grillen, isteni! Ehhez a változathoz még fűszeres, római köményes, joghurtos, csicseriborsós feltétet is kigondoltunk.

Sajtos-majonézes főtt kukorica

A csöves kukorica a nyári időszak egyik legfinomabb alapanyaga – grillen pedig sokkal menőbb, mint főzve, hidd el! Ráadásként ezt majonézzel kentük be, és sajtba forgattuk.

Sült fokhagyma

Egyben fokhagyma, el sem hiszed, milyen finom így! Csak a tetejét kell egy éles késsel levágnod, alufóliába csomagolni, és mehet a rácsra vagy a sütőbe.

Sült zellerhasáb

A sült zeller nagy trend most – és milyen jó trend! Mehet a hasábokra kevés olaj, só, bors, zöldfűszerek, de paprika is. A variációk száma végtelen.

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!