Ezt edd, ne a kapszulákat: 5 őszi C-vitamin-forrás, amit imádni kell

Manapság a C-vitamin hallatán legtöbben a kapszulákra gondolunk, és kapkodjuk be őket, ahogy beindul az őszi náthaszezon. Azonban sokkal könnyebben is megtámogathatjuk a szervezetünket: szezonális zöldségekkel és gyümölcsökkel.

Természetes úton, zöldségekkel és gyümölcsökkel bevinni a vitaminokat, nincs is annál jobb! Mindig törekedjünk arra, hogy szezonális finomságokat fogyasszunk, mert nem véletlen teremnek azok pont nálunk, pont az adott időszakban - akkor a legegészségesebbek. Lássuk, ősszel mely delikvenseket ajánlott fogyasztani, ha sok-sok C-vitaminra vágyunk!

Kattints a képre a galériáért és a C-vitaminban gazdag őszi finomságokért!

Receptajánló:

Forrásunk volt.

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek