Top 13 könnyű joghurtos saláta

Salátáid ízesítéséhez egészséged érdekében inkább joghurtos, kefires öntetet készíts a majonézesek helyett!

Zöldséges salátákat enni kell, mert:

  • színesek, változatosak, frissek, ropogósak,
  • magas élelmi rost-, vitamin-, ásványi anyag- és
  • alacsony energiatartalmúak.

Ez utóbbi persze elsősorban akkor igaz, ha nem sűrű majonézes, hanem inkább joghurtos vagy kefires öntettel ízesítjük őket. Amellett, hogy így nem növeljük extra módon salátáink kalóriatartalmát, még némi teljes értékű fehérjét és az emésztőrendszerünk működését segítő probiotikumokat is juttatunk szervezetünknek.

Receptjeink közül összegyűjtöttem nektek 13 könnyű, joghurtos/kefires/görög joghurtos salátát, fogyasszátok őket köretként a hétvégi hús- vagy halétel mellé!

Olvastad már?

Tuti páros: probiotikum+prebiotikum

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...