Top 13 egészséges tonhalsaláta

Kitűnő, gyorsan, egyszerűen összeállítható színes, értékes tápanyagokban gazdag vacsoraalternatívák a tonhalsalátavariációk. Nektek melyik tetszik legjobban?

Nekem az egyik kedvencem a tonhal+tojás+sok friss zöldség salátakombináció vacsorára, de akár ebédre is. A tonhal biztosítja a teljes értékű fehérjét, sőt még némi omega-3 zsírsavakat is, tengeri halban szegény országunkban könnyen elérhető, jó halfogyasztási alternatíva.

Összegyűjtöttem most 13 tonhalsaláta-receptet, nekem az avokádós az egyik kedvencem, de a céklásat is ki fogom próbálni. Tegyetek így ti is!

Olvastad már?

Top 9 joghurtos saláta 100 kcal alatt

 1. 1.

  Pikáns tonhalsaláta

 2. 2.

  Angol zelleres tonhalsaláta

 3. 3.

  Arab tonhalsaláta

 4. 4.

  Burgonyás tonhalsaláta

 5. 5.

  Tonhalsaláta Szityó konyhájából

 6. 6.

  Babos tonhalsaláta

 7. 7.

  Tonhalas spárgasaláta

 8. 8.

  Tonhalsaláta Lolli konyhájából

 9. 9.

  Tonhalsaláta witch konyhájából

 10. 10.

  Nizzai tonhalsaláta

 11. 11.

  Avokádós tonhalsaláta madársalátával

 12. 12.

  Fetás tonhal saláta

 13. 13.

  Tonhalas céklasaláta

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?