Top 11 málnás desszert cukor nélkül

Imádom a málnát, mázlinkra terem a kertben is. De süti ritkán készül belőle, mert még a bokorról leesszük a friss, érett szemeket. Na de idén másként lesz!

Nálunk a málna, egyik legkedvesebb gyümölcsöm, a kertben terem. Ez egy csodálatos dolog, ellenben annyi hátránya azért van, hogy ritkán gyűlik össze belőle egy sütire való, mert általában a málnavesszők mellett állva csipegetjük el az aznapra frissen érett gyümölcsöket a fiaimmal.

Na de idén máshogy lesz! Igenis erőt veszek magamon és összegyűjtök egy nagyobb adagot, hogy valami finom, málnás desszertet készíthessek belőle. Akár cukormentesen is, hiszen az alábbi 11 db recept mindegyike elég csábítónak tűnik!

Olvastad már?

Ó igen: 11 házifagyi 100 kcal alatt

 1. 1.

  Málnahab 3. - cukormentes

 2. 2.

  Málnás-mandulás torta diétásan

 3. 3.

  Extra málnás light piskótatekercs

 4. 4.

  Málnás-mascarponés pohárkrém

 5. 5.

  Málnakrémes torta cukormentesen

 6. 6.

  Reform álompite

 7. 7.

  Málnás-ribizlis túrótorta cukormentesen

 8. 8.

  Málnás mascarponekrém Mosomacilánytól

 9. 9.

  Cukormentes málnás sajttorta

 10. 10.

  Edit diabetikus túrófelfújtja

 11. 11.

  Málna fagylalt Évi nénitől

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

Egy valamire azért mégis jó lehet a halolaj-kapszula

A halolajas étrend-kiegészítőkre korábban azt mondták, megelőzhető velük az agyműködés romlása – egy komoly amerikai kutatás azonban kimutatta, hogy nincs semmiféle összefüggés a kapszulák szedése és az agyi leépülés között. Egyvalamire azonban talán mégis jók ezek az étrend-kiegészítők: egy kutatás szerint csökkenthetik a mellrák kialakulásának kockázatát.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek