Top 11 málnás desszert cukor nélkül

Imádom a málnát, mázlinkra terem a kertben is. De süti ritkán készül belőle, mert még a bokorról leesszük a friss, érett szemeket. Na de idén másként lesz!

Nálunk a málna, egyik legkedvesebb gyümölcsöm, a kertben terem. Ez egy csodálatos dolog, ellenben annyi hátránya azért van, hogy ritkán gyűlik össze belőle egy sütire való, mert általában a málnavesszők mellett állva csipegetjük el az aznapra frissen érett gyümölcsöket a fiaimmal.

Na de idén máshogy lesz! Igenis erőt veszek magamon és összegyűjtök egy nagyobb adagot, hogy valami finom, málnás desszertet készíthessek belőle. Akár cukormentesen is, hiszen az alábbi 11 db recept mindegyike elég csábítónak tűnik!

Olvastad már?

Ó igen: 11 házifagyi 100 kcal alatt

 1. 1.

  Málnahab 3. - cukormentes

 2. 2.

  Málnás-mandulás torta diétásan

 3. 3.

  Extra málnás light piskótatekercs

 4. 4.

  Málnás-mascarponés pohárkrém

 5. 5.

  Málnakrémes torta cukormentesen

 6. 6.

  Reform álompite

 7. 7.

  Málnás-ribizlis túrótorta cukormentesen

 8. 8.

  Málnás mascarponekrém Mosomacilánytól

 9. 9.

  Cukormentes málnás sajttorta

 10. 10.

  Edit diabetikus túrófelfújtja

 11. 11.

  Málna fagylalt Évi nénitől

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Van-e új a nap alatt? 6 izgalmas új étterem a...

A balatoni gasztronómia évről évre egyre színesebb képet mutat. Míg minden szezonban nagy port kavarnak az aktuális szállás-, strandbelépő- és lángosárak, nem telik el év figyelemreméltó új helyek bejelentkezése nélkül. Hat új hely hat különböző stílusban, avagy csúcsgrill, Bíró Lajos-féle óriási rántott hús és kultúrbüfé a Balaton körül.

Nosalty

További cikkek