Top 10 fogás, amihez mindenképpen használd a sütőd gőzfunkcióját

Miért jó, ha van gőzfunkció a sütődön? Az ételeid szaftosak és intenzív ízűek lesznek, kevesebb zsiradék kell a sütéshez, és gyorsabban elkészülsz mindennel! (x)

A legkülönfélébb ételeket szedtük egy csokorba, amelyekhez mindenképpen érdemes bekapcsolnod a sütőd gőzfunkcióját. Egy kevés gőzzel belül omlós, kívül ropogós vörös húsokat, szárnyasokat, sült ételeket készíthetsz, sőt még a házi kenyér is sokkal finomabb lesz. A még több gőz és forró levegő befújása a pudingok, terrine-ek vagy a sült halak feledhetetlen ízéért felel. A nagyon páradús környezetben készített hal, rizs, kuszkusz és zöldségek pedig tökéletesek lesznek.

Keress gőzfunkciós sütőt a Candy termékkínálatában itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...