Top 10 fogás, amihez mindenképpen használd a sütőd gőzfunkcióját

Miért jó, ha van gőzfunkció a sütődön? Az ételeid szaftosak és intenzív ízűek lesznek, kevesebb zsiradék kell a sütéshez, és gyorsabban elkészülsz mindennel! (x)

A legkülönfélébb ételeket szedtük egy csokorba, amelyekhez mindenképpen érdemes bekapcsolnod a sütőd gőzfunkcióját. Egy kevés gőzzel belül omlós, kívül ropogós vörös húsokat, szárnyasokat, sült ételeket készíthetsz, sőt még a házi kenyér is sokkal finomabb lesz. A még több gőz és forró levegő befújása a pudingok, terrine-ek vagy a sült halak feledhetetlen ízéért felel. A nagyon páradús környezetben készített hal, rizs, kuszkusz és zöldségek pedig tökéletesek lesznek.

  1. 1.

    Kenyér 1.

  2. 2.

    Császárzsemle

  3. 3.

    Tökéletes áfonyás pite

  4. 4.

    Nagymamám almás pitéje

  5. 5.

    Fokhagymás pirított gomba

  6. 6.

    Tepsis sültkrumpli paszternákkal és sárgarépával

  7. 7.

    Bőrös sertéslapocka

  8. 8.

    Pikáns csirke egészben sütve

  9. 9.

    Fűszeres sült padlizsán kuszkusszal

  10. 10.

    Egytepsis morzsás sült lazac burgonyával

Keress gőzfunkciós sütőt a Candy termékkínálatában itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek