Top 10 fogás, amihez mindenképpen használd a sütőd gőzfunkcióját

Miért jó, ha van gőzfunkció a sütődön? Az ételeid szaftosak és intenzív ízűek lesznek, kevesebb zsiradék kell a sütéshez, és gyorsabban elkészülsz mindennel! (x)

A legkülönfélébb ételeket szedtük egy csokorba, amelyekhez mindenképpen érdemes bekapcsolnod a sütőd gőzfunkcióját. Egy kevés gőzzel belül omlós, kívül ropogós vörös húsokat, szárnyasokat, sült ételeket készíthetsz, sőt még a házi kenyér is sokkal finomabb lesz. A még több gőz és forró levegő befújása a pudingok, terrine-ek vagy a sült halak feledhetetlen ízéért felel. A nagyon páradús környezetben készített hal, rizs, kuszkusz és zöldségek pedig tökéletesek lesznek.

Keress gőzfunkciós sütőt a Candy termékkínálatában itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...