12 gazdag öntetű saláta, ami ellopja a főétel elől a rivaldafényt

Attól még, mert vége van a nyárnak, nem kell leáldoznia a tejfölös saláták idejének: továbbra is lesznek raguk, egytálételek és rakottasok, amelyek igényelni fogják jelenlétüket az asztalon. Szerencsére, ha eljön ez az idő, az alábbi receptek közül bátran válogathatunk majd.

Valamiért nyáron a tejfölös saláták kerülnek előtérbe (szervusztok hűs-fokhagymás uborkasaláták), hétről-hétre elkészítjük őket a paprikás pörköltek, szaftos rostontarják, olvadozó grillgomolyák mellé, vagy csak úgy magukban, heccből. Tegyünk továbbra is így, ne feledkezzünk meg a nyár bevégeztével sem a tejfölös saláták létezéséről.

 1. 1.

  Tejfölös uborkasaláta

 2. 2.

  Egyszerű zöldséges halsaláta

 3. 3.

  Hamis Cézár saláta

 4. 4.

  Klasszikus uborkasaláta

 5. 5.

  Laktató saláta

 6. 6.

  Majonézes kukoricasaláta

 7. 7.

  Klasszikus coleslaw

 8. 8.

  Tejfölös-fokhagymás uborkasaláta

 9. 9.

  Lencsés babsaláta

 10. 10.

  Könnyű krumplisaláta retekkel

 11. 11.

  Gyors, tunkolós mexikói kukoricasaláta

 12. 12.

  Mediterrán csirkemellsaláta fokhagymás öntettel

További tejfölös saláták várnak rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek