Egy tejföltől sűrű leves, ami megmenti ma a csillagjegyed

Csorba, bab, krumpli, frankfurti, tárkonyos ragu, gomba, karalábé? A tied melyik? Tejföl le ne maradjon, és legyen jó forró, hogy felmelegítsen a hirtelen jött hidegben...

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Olcsó is, laktató is, és talán még második sem kell utána, ugye, kedves halak?

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A top-top-top kedvenc levesfajtátok az oldalról, de főleg a vízöntőké:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Vajbablevest nemcsak nyáron lehet enni, elő a befőttekkel, bakok!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Tökéletes gombócleves az éhes nyilasoknak:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Könnyű elkészíteni, nyárias, zöldséges, mégis laktató leves a skorpióknak:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Különleges, olcsó, pikáns leves hoz színt a mérlegek hűvös napjaiba :

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Egy olyan leves dukál a szüzeknek, ami után szem nem marad szárazon, pocak meg üresen...:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Az ultimate őszi leves rengeteg gombával készül!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Becsinált, olcsó, kiadós, nosztalgikus. Hibátlan recept.

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ha szereted, és nem bánod, hogy utána óráig moccanni sem bírsz, ez a te levesed, kedves ikrek!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Őrült nagy kedvenc az oldalról ez a tárkonyos raguleves:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét. Savanykás-húsos-laktató erdélyi ízek egy tányéron:

Címlapról ajánljuk

További cikkek