13 puhára sült szaftos tarja, melynek minden falatja élvezet

Süss ma egy finom tarját, mert megérdemled! Ha húst ennél, akkor hagyd most az unásig ismételt csirkét, kerüljön ma masszív cigánypecsenye vagy konfitált mustáros tarja az asztalra!

A tarja azért szuper választás, mert kiváló minőségű hazai sertéshús áll rendelkezésünkre, és ez a legszaftosabb része az állatnak: süssük a tarját sütőben, serpenyőben, forrólevegősben, tuti, hogy isteni lesz!

Még több tarjarecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...