12 szaftos-magyaros, közönségkedvenc tarhonyás főétel

Ezek az apró tésztagyöngyök rengeteg kedvenc ételünkben feltűnnek. Köretként, de akár a főfogás részeként is megállják a helyüket. Főzzünk valami igazán magyarosat, vegyük elő a tarhonyát!

  1. 1.

    Kelkáposztás csirkeragu tarhonyával

  2. 2.

    Gombás tarhonyás egytál

  3. 3.

    Sültpaprikás tarhonya

  4. 4.

    Pásztortarhonya a konyhából

  5. 5.

    Vörösboros marhapörkölt tarhonyával

  6. 6.

    Serpenyős pásztortarhonya

  7. 7.

    Tarhonyás csirkemell zöldpaprikával

  8. 8.

    Zöldséges aprópecsenye baconnel és tarhonyával

  9. 9.

    Alföldi rakott tarhonya

  10. 10.

    Tarhonyás hús bográcsban

  11. 11.

    Zúzapörkölt tarhonyával

  12. 12.

    Tarhonyás káposzta

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek