Mutatjuk a sztárok kedvenc szuperételeit

Nézzük, hogy a sztárok mely szuperételeket fogyasztják azért, hogy megőrizzék szépségüket és egészségüket.

Természetesen a sztároknak ugyanúgy oda kell figyelniük arra, milyen ételeket fogyasztanak, ha szeretnék megőrizni fiatalságukat és egészségüket. Persze nekik kicsit könnyebb dolguk van, hiszen legtöbbször dietetikusokkal, orvosokkal és szakácsokkal konzultálnak életmódjukról. Nézzük, melyek azok a szuperételek, amikkel feltöltik vitaminraktáraikat. Szerencsére csupa olyan alapanyagról beszülünk, melyeket mi is könnyedén, akár a kisebb boltokban vagy zöldségesekben megvehetünk.

Jöjjenek a sztárok kedvenc szuperételei!


Még több superfood:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek