Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szeretnél mostantól karamellát majszolni karácsonyig? Fizetnek is érte!

Mi lehet édesebb munka, mint karamellát kóstolgatni egész álló nap, majd hónap végén eltenni a fizetést a torkoskodásért? Ez az angol cég tényleg ezért fizetne dolgozójának!

Mindig is arra vágytál, hogy valaki honorálja, amiért akármennyi édességet el tudnál pusztítani egy nap? Nos, az egyik cukrászati vállalat lehetséges, hogy teljesítheti ezt az álmot, igaz, csak egy ember részesülhet az „édes” munkában. Nem rég arról írtunk, hogyan lehetsz puding előkóstoló, most viszont egy yorkshire-i édességbolt, a STIRRD keres professzionális karamella íztesztelőt gyáruk fedélzetére. A cég láthatólag nem viccel, és konkrétan az első Chief Chewing Operatort keresik, ami valami olyasmit jelent, hogy vezető főkóstolóval bővítenék a dolgozóik sorát. 

A munkakör magában foglalja az édes ételek ízének tesztelését. Még a gyártósorról való távozás előtt ki kell próbálni, annak biztosítása érdekében, hogy minden egyes édesség megfeleljen a magas minőségi követelményeknek. Épp ezért az ideális jelöltnek kiváló ízérzékkel kell rendelkezni és az sem árt, ha elég édesszájú a rá váró feladatokhoz. Sőt! A szerencsés kiválasztott munkába lépése után együttműködik majd a fejlesztőcsapattal, főként az elkövetkező karácsonyi szezonra érkező újdonságok tesztelésével kapcsolatban. Így biztosan bizonyítania kell rátermettségét a sós juhar ízű karamella esetében is. A munkával viccesen együtt jár egy extra szabad nap is, a nemzeti karamella ünnepekor. 

A munka során egyébként nem csak a jól ismert édességet, de más finomságokat is tesztelnie kell a szerencsésnek.

Ezeket olvastad már?


via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!