Szabad bejárás lesz a KFC konyhájába, a vásárlók pedig szó szerint azt csinálnak majd, amit akarnak

Próbáltál már otthon KFC-s csirkeszárnyat készíteni? A népszerű csirkés gyorsétteremlánc konyhája most bárkinek elérhetővé válik, csak egy kicsit messzire kell menni érte. 

Március 30-án közel háromszáz Kentucky Fried Chicken konyhája nyílik meg Nagy Britannia és Írország-szerte, a konyhai túrára jelentkező vendégek pedig nem csak végigkísérhetik, hogyan készül el egy-egy gyorséttermi csirkés menü, de saját magukat is próbára tehetik a szendvicskészítő pult mögött.

Az KFC gyorséttermet még 1952-ben hozta létre egy Harland Sanders nevű férfi (ő az a bácsi, aki minden KFC-s kosárról mosolyog ránk), az elmúlt 67 év alatt pedig a világ egyik legnagyobb étteremláncává nőtte ki magát a közel 33 ezer étteremmel rendelkező franchise. Az étterem legnagyobb attrakciója évtizedek óta az a különleges csirkeszárny, melyet 11 szupertitkos fűszerrel és ízesítőszerrel tesznek ellenállhatatlanul finommá.

A március végére szervezett túrán a látogatók teljes rálátást nyerhetnek arra, hogyan készülnek el a csirkerészek, megpróbálhatnak lépést tartani az étterem profi szendvicskészítőivel sőt, még saját, személyre szabott menüt is készíthetnek a már jól ismert köretekkel és üdítőkkel kiegészítve.

https://twitter.com/KFC_UKI/status/1105785584109346816?ref_src=twsrc%5Etfw

Az érdeklődők a kivételes alkalom során gazdagabbak lesznek egy KFC-s sapkával és köténnyel is, a jegyek eladásából befolyt összeget pedig olyan alapítványok és szervezetek kapják majd, akik a fiatalság fejlődését támogatják.

Ezeket olvastad már?

via: designtaxi.com

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek