Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szabad bejárás lesz a KFC konyhájába, a vásárlók pedig szó szerint azt csinálnak majd, amit akarnak

Próbáltál már otthon KFC-s csirkeszárnyat készíteni? A népszerű csirkés gyorsétteremlánc konyhája most bárkinek elérhetővé válik, csak egy kicsit messzire kell menni érte. 

Március 30-án közel háromszáz Kentucky Fried Chicken konyhája nyílik meg Nagy Britannia  és Írország-szerte, a konyhai túrára jelentkező vendégek pedig nem csak végigkísérhetik, hogyan készül el egy-egy gyorséttermi csirkés menü, de saját magukat is próbára tehetik a szendvicskészítő pult mögött. 

Az KFC gyorséttermet még 1952-ben hozta létre egy Harland Sanders nevű férfi (ő az a bácsi, aki minden KFC-s kosárról mosolyog ránk), az elmúlt 67 év alatt pedig a világ egyik legnagyobb étteremláncává nőtte ki magát a közel 33 ezer étteremmel rendelkező franchise. Az étterem legnagyobb attrakciója évtizedek óta az a különleges csirkeszárny, melyet 11 szupertitkos fűszerrel és ízesítőszerrel tesznek ellenállhatatlanul finommá. 

A március végére szervezett túrán a látogatók teljes rálátást nyerhetnek arra, hogyan készülnek el a csirkerészek, megpróbálhatnak lépést tartani az étterem profi szendvicskészítőivel sőt, még saját, személyre szabott menüt is készíthetnek a már jól ismert köretekkel és üdítőkkel kiegészítve. 

Az érdeklődők a kivételes alkalom során gazdagabbak lesznek egy KFC-s sapkával és  köténnyel is, a jegyek eladásából befolyt összeget pedig olyan alapítványok és szervezetek kapják majd, akik a fiatalság fejlődését támogatják. 

EZ IS ÉRDEKELHET: 

via: designtaxi.com

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!