Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Magára tetováltatta a KFC logóját egy fiatal lány - tettéért most ingyen sült csirkét remél

Magára tetováltatta a KFC logóját egy fiatal lány, aki súlyosan függője a gyorsétteremláncnak.

Szájára tetováltatta a KFC feliratot egy fiatal lány, aki azt reméli, hogy a gyorsétteremlánc ingyen csirkével díjazza majd a hűségét. Tabatha Andrade szüleivel is megbeszélte, hogy valamit magára fog tetováltatni. Ők azt mondták a lányuknak, hogy csak olyan dolgot varrasson magára, ami fontos jelentéssel bír számára.

Az ausztrál lány egy darabig gondolkozott, hogy mi legyen az a szimbólum, amit magára tetováltat. Végül egy nyaraláson jött az ötlet, hogy a KFC felirat lesz a jó választás. A gyorsétteremlánc Tabatha kedvence, minimum egyszer egy héten náluk eszik. 

„Nagyon szeretem a csirkét! Az összes barátom csirkeszakértőnek hív” – mondta a lány a Metronak, aki még a kutyáját is Nuggetnek nevezte el. A fiatal lány egyébként Kendall Jennertől vette az ötletet, hogy az ajkára tetováltatja a logót. Szülei először azt hitték, hogy csak egy kamu a felirat, de mára elfogadták a tetkót.

Tabatha szerint sokan megmosolyogják őt, amikor megmutatja a tetkóját, ennek ellenére a lány reméli, hogy a KFC is díjazza, amit tett, és párszor meghívja majd őt ingyen csirkézni.

Ezeket olvastad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!