Teljesen elvarázsolta ez a klasszikus magyar étel a híres színészt

A nemrégiben szakácskönyvet is kiadó, Stanley Tucci kipróbálta a magyarok egyik kedvenc ételét, melybe azonnal beleszeretett.

Stanley Tucci akkor szeretett bele igazán a gasztronómiába, amikor 2020-ban daganatos betegséggel műtötték. A híres színész ugyanis lábadozása alatt szívesen nézett főzőműsorokat, ezek nyugtatták meg leginkább. Stanley Tucci rajongása odáig jutott a későbbiekben, hogy a CNN-nel közösen egy gasztronómiai sorozatot is forgatott, melyben olyan ikonikus olasz városokba látogatott el az első évadban, mint Róma, Szicília, Milánó vagy éppen Firenze. A dokusorozat akkora sikert aratott, hogy már a második évadot is kiadták, ezen kívül pedig szakácskönyvet is kiadott.

A színész a napokban ünnepelte a születésnapját, mely alkalomból meglepték egy csodás magyar fogással, mely nem más volt, mint a kocsonya. Stanley az Instagrammon is megmutatta a fogást, illetve azt is megosztotta, mennyire finom a kocsonya.

A videón jól látszik, hogy híresség kicsit meglepődik, amikor az étel készítője, Andrea elárulja, hogy az étel nem tartalmaz hozzáadott zselatin, hanem az a 10 órás főzés közben oldódik ki a sertéshúsokból, illetve a bőrből.

Stanley Tucci láthatólag nagyon megszerette a magyarok egyik kedvenc ételét a kocsonyát, többször el is mondja, mennyire finom, illetve még azt is megjegyzi, hogy ez az egyik legjobb szülinapi reggeli, amit valaha kapott.

Nem csodálkoznánk azon, ha a videó láttán te is megkívántad volna a kocsonyát, így hoztunk is néhány receptet:

Forrásunk volt.

Kép forrása: Instagram/ Stanley Tucci


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek