Az ikonikus Betty White kedvenc ételei nem az egészségről szóltak

Ha szeretted az Öreglányok című sorozatot és Betty White színésznőt, bizonyára érdekelni fog, mit szeretett enni és inni. Vajon kedvencei összefüggésbe hozhatóak azzal a ténnyel, hogy nem kevesebb, mint 99 évet évet élt?

Az Illinois-beli Oak Park hivatalosan is Betty White Nappá nyilvánította január 17-ét a 99 éves korában, december 31-én elhunyt amerikai színésznő emlékére – a közönségkedvenc ikon ugyanis itt és ezen a napon látta meg a napvilágot, 1922-ben.

Betty White (Getty)

Az emléknap fő attrakciója lesz, hogy elkészítik a színésznő kedvenc ételeit, melyek még talán a legnagyobb rajongókat is meglepik majd.

A nálunk főleg az Öreglányok (The Golden Girls) című, '80-as években készült sorozatból ismert ikonikus hollywoodi színésznő ugyan nem folytatott egészségtudatos életmódot, mégis megélt 99 mozgalmas, sikeres évet. Lehet, hogy valamit mégis jól csinált?

Öreglányok – Betty White a pöttyös ruhában, jobb szélen (Getty)

„Egészségesebben kéne étkeznem, de hát ha egyszer a hot dog, a vörösbor, a csipsz és a sült krumpli a kedvenceim..." – nyilatkozta egyszer a People magazinnak, és ettől csak még inkább a szívébe zárja az ember.

A neves napra, január 17-ére hatalmas szülinapi tortát sütnek a nemrég elhunyt színésznő tiszteletére, lesz hot dog, sült krumpli, diétás kóla, csak hogy a legfontosabbakat említsük.

Ha te is szeretted őt, és elbúcsúznál tőle, készítsd el a kedvenceit, mutatjuk a mi receptjeinket:

Forrásunk volt.


Még több érdekes gasztrohír itt:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

Színes-illatos citrussaláta, amitől biztosan boldogabb lesz a tél

A tél nem éppen a salátázás időszaka, legalábbis papíron, a színekre, harsanós zöldekre és gyümölcsökre, a vitaminra (na meg a karcsúbb alakra) viszont ilyenkor is vágyunk, sőt. Főzzünk abból ami van, azaz jelen esetben főznünk sem kell: használjuk ki a szezon gyümölcseit, és dobjunk össze egy nagyon pikáns, nagyon színes citrussalátát édesköménylevelekkel!

Hering András

További cikkek

Ez történik, ha egy hónapig nem eszel húst és tejterméket

Egyre többen kezdik a hús elhagyásával az új évet: a Veganuár évről évre népszerűbbé válik, ami nem csoda, a húsfogyasztás visszafogása az egészségnek is jót tesz. Más kérdés, hogy a veganizmusnak milyen előnyei és hátrányai vannak – de az biztos, hogy rövid távon kifejezetten hasznos elhagyni az állati eredetű termékeket.