Újra bejárhatjuk Stanley Tuccival Olaszország legszebb helyeit

Csaknem két év szünet után újra visszatér az egyik legjobb gasztronómiai sorozat a képernyőkre. A Stanley Tucci vezetésével készült Searching for Italy második évadára már nem kell sokat várni.

Alig két évvel ezelőtt mutatta be a CNN Stanley Tucci főszereplésével A Searching fot Italy, vagyis Olaszország nyomában című négy részes dokumentumfilm-sorozatot. Az amerikai színész az olasz csizma legszebb helyeit járta be kulináris élmények után kutatva, a sorozat sikerén felbuzdulva pedig a minap újabb jó hír érkezett: Stanley Tucci Instagram-oldalán jelentette be, mikor jön a második évad!

Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy mely olasz úti célok szerepelnek majd a sorozat második évadában, de néhány belső információ alapján a finedininglovers.com oldala úgy sejti, hogy Umbria, Piemont, valamint Val d'Aosta régiók biztosan meg fognak jelenni a filmben. A sorozat eredeti koncepciója szerint az egyes területek gazdag történelmébe is betekintést nyerhetünk, valamint az is kiderül, hogy az adott városok életvitele miként gyakorol hatást az ott előállított ételekre.

Tucci Instagram-posztjában azt is megemlíti, hogy a március 13-án visszatérő sorozatban bemutatott új ételek között egészen biztosan lesz vaddisznó, szarvasgomba és Barolo bor is.

Bár Stanley Tucci Amerikában látta meg a napvilágot, családja nagy része Olaszországból származik, a színész pedig maga is több éven keresztül élt Firenzében még az 1970-es években. Annyi biztos, hogy a sorozat új epizódjai felejthetetlen képi élményeket hoznak majd el a nézők számára, a személyes történetek pedig garantáltan meghozzák majd ahhoz a kedvet, hogy felfedezzük Olaszország tőlünk távolabb eső régióit is.

Kép forrása: Instagram/ Stanley Tucci


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

8 nagyon szaftos, krémes és könnyed húsétel 1 óra alatt

A lusta, de gyakorlott szakácsoknak ma már rengeteg praktika lapul a zsebükben arra vonatkozóan, hogyan lehet finom, laktató és mutatós ebédet készíteni egy óra alatt. Mi most olyan főételeket hoztunk nektek, amelyekkel nem kell sokat bajlódni, a végén azonban garantáltan mindenki megnyalja a tíz ujját.