Selena Gomez bátran felvállalja műtét utáni sebét

Eddig nagyon szégyellte a hatalmas vágást a belső combján, most azonban úgy döntött, leküzdi félelmét, és az egész világnak megmutatja.

Selena Gomez még 2017-ben esett át vesetranszplantáción, miután 2015-ben lupusszal diagnosztizálták, ami egy autoimmun betegség. Az énekesnő veséje a betegség miatt olyannyira szétroncsolódott, hogy nem maradt más lehetőség, mint az operáció. Selenának végül legjobb barátnője, Francia Raisa ajánlotta fel a szervét, amiért nyilván az énekesnő nagyon hálás, hiszen megmentette az életét.

Selena sokáig szégyellte vágását, és mindent megtett azért, hogy elrejtse. Mostanra azonban elég erősnek érezte magát ahhoz, hogy az egész világnak megmutassa:

„Miután veseátültetésen estem át, emlékszem, mennyire nehezemre esett megmutatni a műtét okozta sebhelyemet. Nem akartam, hogy feltűnjön a képeken, így mindig felvettem valamit, ami eltakarta. Mostanra viszont magabiztosabbnak érzem magam, mint valaha, köszönhetően annak, amin keresztülmentem. És erre büszke vagyok" – írta a kép alá.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek