Selena Gomez őszintén beszélt mentális problémáiról

Miley Cyrus műsorában őszintén mesélt betegségéről, és arról is, hogyan birkózik meg hangulatingadozásaival ebben a helyzetben.

Selena Gomez mindig is őszintén beszélt egészségügyi problémáiról. Többször is rehabra került idegösszeroppanásai miatt, azonban eddig semmilyen konkrét mentális betegséget nem fedeztek fel nála, egészen legutóbbi látogatásáig.

Az énekesnő erről Miley Cyrus műsorában, a Bright Minded-ban beszélt, ahol kifejtette:bipoláris zavara van.A híresség elmesélte, hogy már évek óta jelentkeznek nála extrém hangulatingadozások, de csak most jött rá, hogy igazából ez a betegség az, ami a tünetek mögött áll.

„Nemrég elmentem Amerika egyik legjobb elmegyógyintézetébe, ahol egy idő után kiderült, bipoláris zavarban szenvedek. Miután minél több információt megtudtam a betegségről, annál többet segített. Már nem félek tőle így, hogy ismerem” – mesélte Selena.

Az énekesnő emiatt gyógyszert szed és terápiára jár, igyekszik betegségét kordában tartani, és mindenkinek azt üzeni: ne féljen segítséget kérni, ha depressziós!

A műsorban egyébként szóba került az is, hogyan viseli Selena a karantént.

„Rengeteget írok. Úgy érzem, ez segít nekem feldolgozni a folyamatot, ami épp történik a világban. Sok emberrel tartom a kapcsolatot, olyanokkal, akikkel nem biztos, hogy mindig jól bántam, nem azt mondom, hogy rosszul, de most megint felvettem velük a kapcsolatot. Remélem, jól vannak.”

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram

Címlapról ajánljuk

További cikkek

4 hiba, amitől leragad és szakad a palacsinta

A palacsinta maga a megtestesült boldogság, kivéve persze akkor, ha nem viselkedik jól a serpenyőben, leragad, szakad, és összességében bosszúságot okoz nekünk. A mai Napi Tipp keretében a rosszalkodás mögött álló okokat vesszük majd sorra.