Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Selena Gomez őszintén beszélt mentális problémáiról

Miley Cyrus műsorában őszintén mesélt betegségéről, és arról is, hogyan birkózik meg hangulatingadozásaival ebben a helyzetben.

Selena Gomez mindig is őszintén beszélt egészségügyi problémáiról. Többször is rehabra került idegösszeroppanásai miatt, azonban eddig semmilyen konkrét mentális betegséget nem fedeztek fel nála, egészen legutóbbi látogatásáig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnő erről Miley Cyrus műsorában, a Bright Minded-ban beszélt, ahol kifejtette: bipoláris zavara van. A híresség elmesélte, hogy már évek óta jelentkeznek nála extrém hangulatingadozások, de csak most jött rá, hogy igazából ez a betegség az, ami a tünetek mögött áll.

„Nemrég elmentem Amerika egyik legjobb elmegyógyintézetébe, ahol egy idő után kiderült, bipoláris zavarban szenvedek. Miután minél több információt megtudtam a betegségről, annál többet segített. Már nem félek tőle így, hogy ismerem” – mesélte Selena.

Az énekesnő emiatt gyógyszert szed és terápiára jár, igyekszik betegségét kordában tartani, és mindenkinek azt üzeni: ne féljen segítséget kérni, ha depressziós!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés,

A műsorban egyébként szóba került az is, hogyan viseli Selena a karantént.

„Rengeteget írok. Úgy érzem, ez segít nekem feldolgozni a folyamatot, ami épp történik a világban. Sok emberrel tartom a kapcsolatot, olyanokkal, akikkel nem biztos, hogy mindig jól bántam, nem azt mondom, hogy rosszul, de most megint felvettem velük a kapcsolatot. Remélem, jól vannak.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,

Ezeket olvastad már?

via

Címlapkép: Instagram 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!