Ettől a 3 gyakorlattól olyan feneked lesz, mint Selena Gomeznek

Amy Rosoff Davis olyan sztárokat edz, mint például Selena Gomez, úgyhogy tudja, miről beszél: ezek azok a gyakorlatok, amiktől bárkinek feszes feneke lehet.

Selena Gomez edzője,Amy Rosoff Davis nem híve az őrült, végkimerülésig zajló edzéseknek. A szakember abban hisz, hogy olyan gyakorlatokat kell mutatni a sztároknak (és a kevésbé híres átlagembereknek is, persze), amiket még tudnak élvezni. Lehet, hogy ez a felfogás szembemegy a mostanában megjelenő edzésőrülettel, de úgy tűnik, működik - Selena Gomez alakja az élő példa rá.
Az edző a változatosság híve, saját bevallása szerint egyik nap jógáztatja a klienseit, másik nap kickboxszal sokkolja őket, majd megint másik nap jön az ugrókötél és a kardió. Úgy gondolja, hogy mivel ő sem szereti sokszor ugyanazt csinálni, és nem híve a monotonitásnak, a kliensei edzéseibe is bevezeti a változatosságot.
A Health-szel viszont megosztotta három kedvenc popsiformáló mozdulatát, amit igyekszik beépíteni a sztárok edzésprogramjába, hogy minél gyorsabban minél feszesebb fenekük legyen, ha éppen ez a céljuk.

Az igazi hibrid: fekvőtámasz, araszoló kukac és vállérintés

Ez a mozdulat mindent átmozgat, amit lehet, miközben a kisebb izmokat is megdolgoztatja. Az egészből érdemes 5-10 ismétlést megcsinálni, és ezt legalább 3-4-szer megismételni. Terpeszállásból menj le fekvőtámaszba, nyomd fel magad, majd háromszor-háromszor érintsd meg mindkét válladat. Arra figyelj, hogy amíg fekvőtámasz pozícióban vagy, a csípőd ne essen be, folyamatosan feszítsd meg a gerincmenti izmaidat.

Pulzáló szumóguggolás súlyzókkal

Ez a gyakorlat a karjaidat és a combjaidat is megdolgoztatja a feneked mellett. A guggolás közben elég, ha csak addig mész le, amíg a combjaid párhuzamosak nem lesznek a földdel, és figyelj arra, hogy a térded ne menjen a bokád elé.

A jó öreg lábemelés, egy kicsit megújítva

Ez a gyakorlat a hagyományos oldalemelés egyik variációja: először emeld fel a csípődet a földről, majd ezzel a mozdulattal nyújtsd is ki a lábadat, és emeld ki oldalra. A következő kiemelésnél ne nyújtsd ki a lábadat, hanem hagyd a térded behajlítva. Ez számít egy gyakorlatnak, ebből csinálj meg 30-at oldalanként, és igyekezz minél gyorsabban eljutni az 50-ig.

Ez is érdekelhet:

via, címlap: Selena Gomez, Facebook

Címlapról ajánljuk

További cikkek