Selena Gomez főzőműsora bebizonyítja, milyen jó móka a főzés – igazi sztárséfektől tanult az énekesnő

Selena Gomez a karantén alatt igazi sztárséfekkel főzött a saját konyhájában. Az előzetesből ítélve nagyon viccesre sikeredett a dolog.

Selena Gomez az egyik legbátrabb sztár Hollywoodban. Simán beszél a mentális problémáiról, hogy ezzel másoknak segítsen, és most még a konyhájába is betekintést engedett, ráadásul a főzéstudományát is megcsillogtatja. Az énekesnő új főzőshow-ja az HBO Maxon fut, és 10 epizód készült belőle. A sztár minden egyes részben más mesterszakács segédletével főz majd különböző ételeket.

Selena saját bevallása szerint nagyon kezdő szakácsnő, így jó pár vicces pillanattal is gazdagodhatunk az új receptek mellett.

„Ez a laza, vicces, ugyanakkor informatív sorozat megmutatja, hogy a főzés megtanulása amellett, hogy erőfeszítést kíván, rendkívül élvezetes dolog.”

via GIPHY

„Sokszor elmondtam már, mennyire szeretem az ételeket. Szerintem legalább százszor feltették már azt a kérdést az interjúk során, hogy mi lennék, ha nem az énekesnői karriert választom. És mindig azt válaszolom, hogy nagyon szívesen lennék séf. Kijelenthetjük, hogy nem tanultam soha, sehol főzni. A legtöbbünkhöz hasonlóan otthon én is főzögetek magamnak és kísérletezgetek a konyhában, ennyi” – mondta Selena Gomez a főzéshez fűződő viszonyáról.

Az HBO Maxon augusztus 13-án indul a Selena + Chef című sorozat, addig is nézd meg a show vidám előzetesét:

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

via

Címlapról ajánljuk

Két pályaelhagyó nyitotta meg az egyik legmenőbb kávézót Budapesten –...

Kicsit túlhaladva a Klauzál téren, egy letisztult, világos belső terű, otthonos kávézó várja vendégeit, immár negyedik éve. A Görföl Emese és Mario Jimenez által nyitott Dorado nem az első volt a fővárosi specialty kávézók sorában, valószínűleg nem is az utolsó, de mindenképp azok közé tartozik, amelyek túlélték a koronavírusos időszak okozta nehézségeket, és akik ki tudtak alakítani egy olyan vendégkört maguk körül, amelyre nehéz időkben is számíthatnak. Kávétúra Spanyolországból indulva, Új-Zélandon át Budapestig.

Nosalty

További cikkek