8 szaftos és ízes RIZSES HÚS, ami megidézi a menzahangulatot

Bácskai sok fűszerpaprikával, mellé kovászos vagy csemege uborka...hmmm, szeretjük! Te milyen húsból készíted? Zöldséget, borsót is raksz vele? És peregjen a rizs, vagy legyen szottyos, szaftos? Mutatunk pár variációt!

  1. 1.

    Egyszerű bácskai rizses hús

  2. 2.

    Rizses hús a Maggitól

  3. 3.

    Nagyon paprikás bácskai rizses hús

  4. 4.

    Zöldséges rizses hús

  5. 5.

    Szaftos bácskai rizses hús

  6. 6.

    Orosz csirkés pvlov

  7. 7.

    Bácskai rizses hús

  8. 8.

    Csirkezúzás rizi-bizi

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek