10 rizses hús a hagyományostól a különlegesebbig

A rizses hús gyorsan összedobható, így remek megoldás lehet a rohanós mindennapokra, amikor nincs ideje az embernek főzni.

A rizses húst mindenki szereti, még a gyerekek sem tudnak naki ellenállni. Ráadásul a rizses hús nagyon ízletes fogás, mely laktató is, különösen, ha valamilyen finom savanyúsággal szolgáljuk fel.

 1. 1.

  Egyszerű bácskai rizses hús

 2. 2.

  Szaftos bácskai rizses hús

 3. 3.

  Fűszeres rizses hús

 4. 4.

  A legszaftosabb bácskai rizses hús

 5. 5.

  Nagyon paprikás bácskai rizses hús

 6. 6.

  Lecsós pirított rizs

 7. 7.

  Rizses-zöldséges csirke

 8. 8.

  Dirty Rice, avagy a piszkos rizs

 9. 9.

  Nyugat-afrikai rizses hús

 10. 10.

  Rizses-paprikás egytál marhahússal

Még több rizses hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek