Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Reszelt tojás habtálcán, krumplipüré egy kis hússzafttal - ezeket kapja egy vegetáriánus anyuka a szülészeten

"Végtelenül szomorú és dühítő" élményét osztotta meg egy anyuka, aki a pécsi Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika gyermekágyas osztályán töltött el néhány napot.

Egy pécsi vegetáriánus anyuka osztotta meg tavalyi élményeit a Kórházi koszt oldalán. Lívia a PTE Szülészeti Klinika gyermekágyas osztályán töltött el néhány napot. A kórházban úgy látszik, nem nagyon tudták, mit jelent a vegetáriánus szó, mivel egyik nap ebédre hússzaftos krumplipürét kapott ebédre. Ezen kívül jött a szokásos csomagolt kenyér és egy kis vaj reggelire. Az anyuka kedvence az volt, amikor reszelt tojást kapott egy félbe vágott habtálcán.

A fotó alatt rengetegen kritizálták Líviát, részben vegetáriánus életmódja, részben a kép megosztása miatt. Az anyuka a következőket válaszolta nekik:

„Kedves Hozzászólók! NEM az a gond, hogy vegetáriánus vagyok, és ezt minimálisan sem vették figyelembe (leöntötték az ételemet szafttal) hanem hogy az édesanyákat ezzel etetnék az első napokban. Azt elvárjuk az anyukától hogy szoptassanak, gyorsan gyógyuljanak, de rendes ételt nem adunk hozzá? Sajnálom, hogy nem értették meg a lényeget.”

A Kórházi koszt oldalán természetesen nem mindig csak a panaszkodás megy. Szép számban jönnek a pozitív fotók is. A baj csak az, hogy a legtöbbje nem magyar kórházakból. Ez a fotó 2017 májusában készült egy német kórházban:

...ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!