Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Lehet még fokozni a fokozhatatlant! Ezt adják vacsorára a traumatológián

Combnyaktöréses beteg számolt be a hatvani kórházban felszolgált vacsorájáról.

„A macskáim is ezt eszik vacsorára”...„Már nagyon régóta nézem ezt az oldalt ennél undorítóbb, gagyibb kaja még nem volt sosem feltöltve” – ilyen, és ehhez hasonló kommentek érkeztek a Kórházi koszt Facebook-oldalán posztolt fotó alá:

A fotó a hatvani Albert Schweitzer Kórház traumatológiáján készült, idén júliusban. Sokak szerint ez a legdurvább fotó, ami felkerült a Kórházi kosztra. Mi is nehezen találjuk a szavakat erre a kenyéren tálalt valamire. Nektek van tippetek, mi lehet a kenyérre dobva?

...ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

chiyori
chiyori / chiyori Sat, 2017-08-12 14:13

Szerintem löncshús akar lenni. Én több, mint tíz éve szájsebészeten töltöttem pár napot, volt akinek pár fogát vésték ki, majd összevarrták, nekem a nyelvemből vágtak ki egy darabot. Reggelire zsömle volt, tejjel, ebédre csontos rántott hús, csupa szilárd kaja, reggelire mindig valami tejes dolog. Utolsó nap kakaót ittunk! Szóval semmi pépeset nem adtak, kivéve a tejterméket, akkor arra gondoltam, a gyomorműtéten átesettek biztos töltött káposztát vagy csülökpörköltet kapnak. Utólag csak nevetek rajta, de akkor nem volt olyan vicces, mert a kórteremben egyikünk se tudta megenni szinte.

Kr. Margit
Kr. Margit Fri, 2017-08-11 14:26

Jó lenne, ha a Nosality nem politizálna. Eddig kedveltem ezt az oldalt a receptjei miatt. Mostantól letiltom. Hazugságokat terjeszt.