Ezzel etetik a magyarokat a kórházakban - lehangoló valóság a bentlakó betegek fotóin

Szorgos és vállalkozó kedvű fotósoknak - és egy igen hasznos Facebook-oldalnak hála - elénk tárulhat a nyers valóság a magyar kórházi kosztokról.

Mindig piszkálja az ember fantáziáját, mit esznek a betegek a (magyar) kórházakban - van ebben az egész témában valami kicsit (nagyon) bizarr, hihetetlen és hátborzongató. És mind tudjuk, hogy leginkább nem a magas minőség, hanem épp az ellenkezője miatt.

Hála a Kórházi koszt elnevezésű magyar Facebook-oldalnak, hozzáférhettünk pár válogatott, kórházi kajákat felvonultató fotóhoz - nincs szűrő, nincs szépítés, csak a valóságos hús-vér rettenet. A legtöbbön legalábbis. Összehasonlításképp - pár külföldön elő betegnek hála - néhány felvételen nem magyar fogások is láthatók. Hát, valljuk be, elgondolkodtató a különbség.

KATTINTSATOK a fotóra, nyílik a többi!

Mit gondoltok, lesz ez valaha másképp nálunk?

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!