7 répasaláta, ami szeretne nálad húsvéti köret lenni

Nem sűrűn készítünk répasalátákat, maximum répás salátákat, pedig abszolút szentelhetnénk több figyelmet a harsány narancssárga zöldségnek. Főleg így húsvét környékén!

Répasaláta lehet minden olyan friss-ress zöldségköret, ami elsősorban és nagyrészt répát tartalmaz. Természetesen ezen kívül megannyi minden mást is pakolhatunk még a tálba, hisz' ízek és alapanyagok terén oly' sok minden passzol a nyulak kedvencéhez. Ráadásul a répasaláta kiváló húsvéti köretté is válhat: odateszed idén a sonka mellé?

  1. 1.

    Marokkói sárgarépa-saláta

  2. 2.

    Coleslaw, az amerikaiak világhírű káposztasalátája

  3. 3.

    Tojásos sárgarépa saláta (Sárgarépa saláta 2.)

  4. 4.

    Fűszeres sárgarépa-saláta

  5. 5.

    Sárgarépa-saláta Lizinka konyhájából

  6. 6.

    Mazsolás répasaláta (Sárgarépa saláta 3.)

  7. 7.

    Csípős koreai coleslaw

Még több saláta itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek